Дім — це почуття, і ви зрозумієте, коли знайдете його

Дім знаходиться там, де ваше серце завжди готове відкритися…

Ви зрозумієте, що знайшли свій дім, без будь-якої потреби описувати це почуття словами. Дім — це відчуття знання, впевненості та чогось знайомого.


Дім – це святилище. Дім знаходиться там, де ваше серце завжди готове відкритися. Це стан, коли ви почуваєтеся найбільш вільними, привітними та готовими рости. Дім там, де ви можете дозволити собі розслабитися та бути собою.

Дім там, де вас не обмежують осудом. Де ваші приховані бажання знаходять своє реальне втілення. Дім притягує вас так само сильно, як і ви притягуєте його. Дім пізнає вас у собі. Дім асоціюється з безпекою та захищеністю. Він не залишає у вас почуття дискомфорту.

Дім несе у собі енергію, що матеріалізується у фізичні речі. Не можна назвати щось домом тільки через те, що це наше укриття. Так само домом не можна назвати людину, виходячи виключно з того, що ви з нею у стосунках. Домом він стає, якщо між вашими серцями встановлюється зв’язок. І чим сильніший такий союз, тим менш самотніми ви почуваєтеся. Це дарує вам відчуття задоволення та важливості.


Бути вдома означає зануритися у диван і укутатися в ковдру.

Дім — це коли до вашої свічки підносять запалений сірник. Дім це коли на ваших ногах спить ваш собака.

Дім – це місце, де вам необов’язково носити одяг. Дім — це ваша голова на плечах і подих на його шиї. Дім це теплі руки, що обіймають вас. Бути вдома означає носити на собі сорочку. Дім – це запах її волосся. Дім — це знайомий голос, невдалі жарти та пристрасні погляди.

Дім — це почуття, від якого перехоплює дух. Дім знаходиться у вічному русі.

Дім може змінюватися в міру вашого зростання. Залежно від вашого бажання, він може бути як незмінним, так і тимчасовим. Але про нього потрібно дбати. Інакше те, що раніше здавалося вам домом, може втратити для вас свої знайомі риси. Разом ви можете переробити свій дім чи створити на його місці щось нове.

Пам’ятайте — дім це те, що підтримує ваше серце відкритим. Дім не знає кордонів.


Ви можете взяти з собою частинку дому куди завгодно – подумки чи у своєму серці. Дім – це почуття. І коли ви його знайдете, ви це зрозумієте.