Яблучний пиріг, який можна їсти губами. Багато начинки і мало тіста. Готується – простіше не буває. Спробуйте!

Для приготування яблучного пирога потрібно лише змішати всі компоненти, вилити тісто в форму, зверху викласти яблука та запекти. Настільки легко та швидко, що ви сміливо можете готувати цей яблучний пиріг до сніданку.

Для яблучного пирога вам знадобиться:

  • Яйця 3 шт.
  • Цукор 200 г
  • Сметана 150 г
  • Масло рослинне 80мл
  • Ванілін дрібка
  • Розпушувач 2 ч.л.
  • Борошно 2 стак.( 250г)
  • Яблука (середнього розміру) 5 шт

Спочатку ми взбиваємо яйця з цукром і тому ми відправляємо до міксера. Якщо відсутній міксер, можна взяти звичайнісінький вінчик і ним гарненько вбити. Потім виливаємо яйця до чаші міксеру, додаємо 200 г цукру та починаємо взбивати. Ріжемо кілька яблук та поливаємо їх лимончиком.

Взбиваємо яйця з цукром та ріжемо яблука на невеликі квадратики

У ширшу посудину кладемо 150 г сметани. Розмішуємо і додаємо олії. Після того, як збили яйця з цукром, поріжте два яблучка на невеликі квадратики. Їх потрібно взбризнути лимоном, щоб вони не темніли. Далі беремо ширшу посудину, кладемо 150 г сметани, розмішуємо і відразу додаємо олії.

У просіяну муку додаємо дві чайні ложки розпушувача. Нарізаємо ломтиками яблука і висипаємо у формочку. Ломтики викладаємо кругами, збризкуємо все це лимонним соком і відправляємо до духовочки на 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Після того, як ми дістали наш пиріг з духовки, перевіряємо його шпажкою. Якщо пиріг готовий, чекаємо, поки він підсохне. Притрушуємо його зверху цукровою пудрою і насолоджуємося смаком пирога. Пиріг естетично виглядає і просто неперевершений на смак. Додавайте до нього горнятко молока і смакуйте із задоволенням!

Пиріг настільки смачний, що його хочеться смакувати і смакувати
Пиріг настільки смачний, що його хочеться смакувати і смакувати

Як бачите, приготування яблучного пирога дуже швидке та без зайвої мороки. Він неодмінно стане чудовим доповненням до обіднього чи навіть святкового столу, коли немає багато часу на готування.