7 ознак того, що хтось намагається навести на вас порчу

Вони штовхають вас вниз, на дно, і роблять все можливе, щоб утримати там.


Не завжди очевидно, коли хтось намагається накласти на вас прокляття, та все ж певні знаки з’являються. Якщо ви знаєте що шукати, то зможете їх виявити.

Якщо ви помічаєте кілька ознак одразу, ви, мабуть, зіштовхнулися з чимось трохи зловісним, хочете ви це визнати чи ні. З іншого боку, розуміючи те, що відбувається, ви можете очистити себе і простір навколо.

7 ознак того, що хтось намагається вас проклясти:

Серйозна смуга невдач

Хоча нам усім час від часу не щастить, якщо все, що ви бачите, це безпросвітна невдача, можливо, відбувається щось чаклунське. Прокльони діють по-різному в залежності від того, з чим ви зіткнулися. Вони штовхають вас вниз, на дно, і роблять все можливе, щоб утримати там.


Коли ви знаходитесь поруч із полум’ям, здається, що воно горить не так, як зазвичай

Полум’я часто по-різному реагує на використання магії загалом. Якщо ви помітили, що відкрите полум’я поводиться дивно довкола вас, не скидайте це з рахунків одразу. Це може означати, що відбувається щось зловісне, про що ви навіть не здогадуєтеся.

У вас усередині дуже негативне почуття, і ви не можете визначити чому

Прокляття часто змушують нас почуватися дивно. Коли ваша інтуїція говорить щось, ви не повинні це ігнорувати. Вона не підказує просто так: якщо є проблема, ви повинні мати можливість виявити її джерело.


Ви помітили збіги, які вказують на щось погане

Синхронності закладають ангели, які охороняють нас у цьому житті, і вони попередять вас, якщо це буде потрібно. Зверніть увагу на цифри, які ви бачите, і на те, що ви відчуваєте. Хоча на перший погляд це може здатися несерйозним, чим наполегливіше виявлятимуться синхронності, тим швидше вам необхідно прийняти повідомлення.

Зникли особисті речі (фото, сімейні реліквії та інше)

Людям, які проклинають інших, потрібні особисті речі, щоб накладати прокляття тощо. Хоча отримання цих речей вимагає часу, але якщо ви помітили їхню пропажу, не слід просто не брати до уваги це. Якщо у вас раптом зникли фотографії тощо, на це є причина. Такі речі не просто відрощують ноги та йдуть.

У вас виникають думки та емоції, не схожі на ваші власні

Іноді такі речі можуть вселити в нас думки або емоції, які не вписуються в нашу звичайну поведінку. Якщо ви відчуваєте щось подібне, не варто ігнорувати це. Чим сильніше прокляття, з яким ви зіткнулися, тим гірше це може закінчитися. Не дозволяйте злу перемогти, і тут ключовим моментом є повернення влади собі.

Ви страждаєте від сонного паралічу або бачите уві сні дивні речі


Ваші сни і те, як ви спите має значення. Якщо уві сні на вас впливають або змушують бачити речі, які інакше ви ніколи не помітили б, щось може бути не так. Не недооцінюйте ситуацію, коли справа доходить до подібних речей.