Як дізнатися найважливіше про чоловіка за 5 хвилин: метод Вуді Аллена

Те, як людина висловлює свої думки і ставиться до інших, може дати уявлення про її характер і цінності. Як відгукується про інших, які слова та емоції вона використовує, може розповісти дуже багато і навіть головне.

Раніше потрібно було їсти пуд солі, разом ремонтувати квартиру або рятуватися від пожежі, щоб зробити висновки про чоловічий характер, стійкість і витримку. Тепер ми надто цінуємо свій час, щоб витрачати його на розчарування.

Психологи, підлаштовуючись під запити нинішніх панночок, дають універсальні поради: провокуйте чоловіка на емоції — злість, лють. У такому стані він зірве з обличчя маску і покаже вам своє справжнє нутро. Коли чоловік злий він не бреше і не обіцяє зайвого. Тож тримайте вухо гостро!

Моя подруга якраз перебуває в активному пошуку і їй ця порада була дуже доречною. Вона такі небилиці говорила по телефоні хлопцям: і в полон її брали, і машину викрадали.

І, знаєте, працює. 50% чоловіків кидало всі свої справи і летіли до неї на допомогу, інші 50% тут же знаходили причину, чому вони допомогти не можуть. Хочуть, звісно, ​​але не можуть. Наступного разу обов’язково.

А були й такі, що наводили шум і метушню, але користі — нуль. Але порада і справді дієва. Це не в ресторані сидіти та устриці лимонним соусом поливати.

Мені ж подобається альтернативний спосіб «дізнатися один одного краще». Паоло Коельо має приголомшливий висновок, до якого важливо прислухатися:

Якщо ти здатний бачити прекрасне, то тільки тому, що носиш прекрасне в собі. Бо світ подібний до дзеркала, в якому кожен бачить власне відображення.

Ми бачимо лише те, що можемо бачити. Або що хочемо бачити.

На зустрічі з чоловіком зверніть його увагу на якусь жінку. Скажіть: «Що вона красива!». І послухайте, що скаже. Або продекламуйте вірш, назвавши його красивим. Або захопіться архітектурою сусіднього будинку. Похваліть стиль чоловіка, що проходить повз. І чекайте на реакцію.

Не дивуйтеся, якщо почуєте у відповідь перерахування недоліків жінки. Ваш вірш цілком можуть назвати потоком свідомості та маренням поета, будівлю — хатинкою на курячих ніжках, а перехожого — піжоном.

Запитайте у чоловіка про бабусю, про шкільну вчительку, про перше кохання. В одного буде розповідь про шкідливу стару фурію, а в іншого — про те, скільки ці жінки для нього зробили.

Нутро людини визначається її ставленням до життя, до людей.

Існує переконання, що про чоловіка не можна судити за його словами, судити треба за вчинками. Але не нехтуйте словами. Слухайте уважно, що він каже. Аналізуйте — критикує та принижує, чи вміє бачити гарне у дрібницях. Чи носить у собі добро? Або роздратований і готовий знецінювати все і всії.

Квіти подарувати може кожен. І за вечерю заплатити. Але нам треба виявити його справжнє нутро, щоб точно визначити — хто перед нами. Не бійтеся виявити інтелект.

Чоловіки бояться не розумних жінок, а тих, хто розумніший за них.

Якщо пропаде, то туди йому й дорога. Не бійтеся злякати. Чоловік, який бачить у вас своє — вчепиться мертвою хваткою. Його нічим не злякати.

Вуді Аллен сформулював гарну пораду для жінок:

Якщо хочеш дізнатися про людину, не слухай, що про неї говорять інші. Краще послухай, що він каже про інших.