П’ять ознак того, що ви живете у злагоді зі своєю душею

Ви любите те, що робите, і, що важливіше, любите те, ким ви є.

Якщо ви відчуваєте втому від внутрішньої боротьби і відчуваєте, що просто виживаєте, перестаньте робити те, що робите, і почніть ставати тим, ким вам призначено бути. Пробудіть свою духовну ДНК та відчуйте різницю, яка змінить ваш світ.


Як зрозуміти, що ви розкриваєте свій потенціал? Відповідь на це запитання проста: ви це відчуєте. Ви відчуєте глибоку справжність, усвідомлюючи свій унікальний вібраційний резонанс, чи то свідомо, чи несвідомо.

Ось п’ять ознак того, що ви живете за покликом душі:

Ваше життя відображає багатство духовного існування як матеріально, так і духовно

Люди, що звільнили величезну силу всередині себе, перебувають у гармонії із собою та світом навколо. Як можна відчути внутрішній спокій, якщо ви все ще намагаєтесь розібратися у собі? Пам’ятайте: відчуття гармонії із самим собою – це і є ключем до успіху.

Ваш фокус зміщується з егоїстичного на альтруїстичний

Ви більше не питаєте себе: «Що це дасть мені?». Натомість ви замислюєтеся про те, як допомогти всім навколо і як ваша справжня душевна гармонія може приносити благо більшості людей. Люди, які слідують за покликом своєї душі, знають, що життя — це не лише вони самі.


Ви розумієте, що боротьба із самим собою марна

Більшість людей постійно перебувають у внутрішньому протиріччі. Коли ви досягаєте гармонії з самим собою, ви стаєте судиною для чогось значно більшого, що може проходити через вас. Творчість процвітає, коли ваш розум, тіло та дух діють у гармонії.

Замість того, щоб виділяти лише один аспект вашого буття, кожна його складова працює в синергії, дозволяючи вашому духу повністю розкритися у всьому, що ви робите. Великі мистецтво, музика, виступи та бізнес народжуються з цього поєднання. Ви любите те, що робите, і, що важливіше, любите те, ким ви є.

Ви стаєте джерелом натхнення для оточуючих

Чим більше ви пізнаєте та приймаєте себе, тим більше можливостей у вас розкрити цей потенціал для тих, хто поруч. Коли ви живете своєю душею, зростання простягається далеко за межі вас, вашої родини та друзів.

Ви зобов’язуєтесь жити відповідно до того, як вас створило Божественне


Зрештою, попередні кроки стають природним результатом прояву вашого унікального єства та справжнього вираження вашої душі. Якщо Божественне створило вас, а Божественне є втіленням чистої досконалості, то і ви також є цією досконалістю.