Перевершила і маму, і бабусю: як виглядає онучка Софії Ротару Соня Євдокименко з ангельською зовнішністю

Софія Ротару, відома українська співачка, багато років тому починала власну кар’єру. На її шляху до успіху знаменитості допомагав і чоловік Анатолій Євдокименко. З ним зірка не лише досягла неабиякої популярності, але й стала щасливою мамою.

Як виглядає онука Софії Ротару

Після смерті свого чоловіка знаменита українська артистка залишилась із сином Русланом Євдокименком. Чоловік їй подарував двох онуків, названих на честь матері й батька. Онука носить ім’я Софія, а ось онук – Анатолій.

Нині зіркові нащадки живуть далеко за кордоном та будують особисте життя. Соня Євдокименко відрізняється особливою зовнішністю. Дівчина з самого дитинства була справжньою красунею, а тому й у дорослому віці вирішила пов’язати життя зі сферою краси.

Співачка Софія Ротару має двох онуків – як виглядає її молодша онучка Соня Євдокименко

Нині молодша онучка Софії Ротару Соня Євдокименко живе та працює у США. Дівчина веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де можна відстежити останні зміни в її особистому житті. Так, наприклад, нещодавно мережею прокотились чутки про те, що вона могла розійтись зі своїм бойфрендом.

Хай там як, але юна знаменитість живе та працює у Нью-Йорку. Там дівчина мешкає у вишуканих апартаментах і розвивається у сфері моделінгу. Постійні знімання для глянцевих журналів та довжелезні подіуми — все це про життя онуки Софії Ротару.

Співачка Софія Ротару має двох онуків – як виглядає її молодша онучка Соня Євдокименко
Співачка Софія Ротару має двох онуків – як виглядає її молодша онучка Соня Євдокименко

Про своїх рідних дівчина не забуває, втім повертатись до України найближчим часом не планує і навряд чи це пов’язано з думками про особисту безпеку. За кордоном у Соні Євдокименко вже давно вирує професійна кар’єра.