“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Не так давно українська танцівниця та хореографка Олена Шоптенко повідомила про прикру новину. Через нещасний випад вона отримала травму, порвавши дві зв’язки колінного суглоба. Олені зробили операцію на коліні, і зараз знаменитість знаходиться на етапі реабілітації.

Детальніше про свій стан здоров’я танцівниця розповіла прихильникам в Instagram-stories. За словами Олени, зараз вона почувається значно краще, проте додала, що період реабілітації триватиме щонайменше 2 місяці.

Катерина Кухар слідом за Оленою Шоптенко отримала травму

Зазначимо, нині Олена Шоптенко разом з маленьким сином проживає в Австрії, куди вони виїхали під час повномасштабного вторгнення. Попри це, жінка продовжує підтримувати батьківщину. Зокрема, організовуючи благодійні флешмоби.

Так, недавно відома артистка балету та прима-балерина Катерина Кухар розповіла про серйозну травму у своєму Instagram. Вона поділилась короткими відео, у яких емоційно розповіла про те, як зараз почувається.

Катерина Кухар слідом за Оленою Шоптенко отримала травму
Катерина Кухар слідом за Оленою Шоптенко отримала травму

У першому відео Катерина зазначила, що отримала професійну травму. Знаменитість надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів, і через це не зможе продовжити тур. У наступному відеозверненні для прихильників вона, не стримавши сліз, поділилась емоціями, зауваживши, що артист ніколи не буде готовим до таких ситуацій.

“Друзі, а якщо чесно, то дуже сумно, тому що артист ніколи не буде до цього готовий”, – зазначила Кухар.