34-річний Позитив приховує кохану 3-й рік: думав розкрити її особу, але передумав – чому і навіщо

POSITIFF не любить розпатякувати про особисте. Коли співав у дуеті з Надею Дорофєєвою, приховав від публіки одруження з Анною. Не дозволив жодному глянцевому виданню надрукувати світлини з весілля.

Позитив приховує кохану від загалу: з ексдружиною Анною та Юлією Сахневич

Тепер, коли шлюб розпався, колишній товариш Потапа не змінив своїх принципів. Вже третій рік у нього нова дівчина, але Олексій навіть імені її не називає на загал. Звісно, багато хто вважає, що поряд із виконавцем танцівниця Юлія Сахневич, з якою вони брали участь у шоу “Танці з зірками”. Та артист це не підтверджує.

Позитив приховує кохану від загалу: з Надею Дорофєєвою та Мішель Андраде

Був момент, коли відомий чоловік мав намір врешті зняти табу. Positiff на День усіх закоханих збирався показати дівчину прихильникам. Вона цього щиро хотіла. Та в останню мить передумав:

“Давай не будемо!”

Сам Позитив вважає це правильним рішенням. А от як пара проводить вільний час, Олексій приховувати не став. В інтерв’ю Славі Дьоміну розповів, що частенько удвох виходять прогулятися. Та якщо артиста упізнають, вони йдуть в інше місце.

Позитив приховує кохану від загалу: з Анною Трінчер та Настею Балог

Коли ж він повертається додому втомлений, то разом мовчки дивляться кіно чи серіал. Можуть позмагатися у play station. Іноді сидять у тиші й довго про щось розмовляють. Меню Позитив частенько придумує сам.

Під час походу в супермаркет обирає якийсь продукт і вже після цього вигадує страву. Готувати теж любить сам. Але співмешканці доводиться перебувати поряд і прибирати за шеф-кухарем, бо чоловік робить усе доволі неохайно.

[embedded content]