3 секрети жінки, яку не забуде жоден чоловік

Яскрава зовнішність не гарантує популярності серед чоловіків. Вирішальний критерій – це навички вибудовування комунікації та живий інтерес, впевнені психологи. Більшість оточуючих нас людей хочуть уваги до себе, яку хтось проявляє не з ввічливості, а від теплих почуттів. Головне завдання жінки, яка хоче запам’ятатися, – проявити щирий інтерес до свого партнера.

“Турбота і теплі емоції не забуваються ніколи. Навіть якщо після розставання у чоловіка з’являється інша пасія, він завжди буде порівнювати, чи так сильно вона цікавиться ним. І, якщо інтерес не буде таким яскравим, так чи інакше чоловік продовжуватиме згадувати минулі стосунки”.

Друге правило – це щирість. Відкритися по-справжньому і передати особисті почуття не завжди легко, тим паче якщо це має відчути партнер. Дитячі травми, настанови та страхи змушують жінок створювати для себе ролі та прикидатися кимось іншим. Спроба жити в образі “фатальної жінки” зазвичай закінчується провалом.

Чоловік не хоче бачити поруч із собою маніпулятора. Дехто одразу виходить із таких стосунків, а ті, хто погано розпізнає маніпуляції, скоріше обпечуться або розпочнуть стосунки, які підтримуються дитячими травмами обох. Тому псигологи рекомендують бути собою, проявити щирість – і чоловік обов’язково це помітить.

Третє правило – бути вдячною і вміти це показувати. Стереотип про те, що чоловік “повинен” робити все один, час відкинути. Через нього жінка перестає бути вдячною у стосунках, через що партнер перестає піклуватися або просто йде.

“Подяка – та реакція, яка показує чоловікові, що він старається не даремно, його люблять і цінують. Емоції, пов’язані з вдячністю, одні з найприємніших. І коли стосунки просякнуті такою атмосферою, в них буде комфортно і приємно перебувати обом”.