Три причини, чому чоловік то зникає зі стосунків, то з’являється

Може здаватися, що у вас прекрасні стосунки, але раптово чоловік, нічого не пояснюючи, зникає…

А згодом, ніби нічого не сталося, він з’являється…


Причини такої поведінки можуть бути різними, але в основному не найприємнішими для вас. Наприклад:

  1. Недостатній інтерес. Можливо, ви просто не так сильно йому подобається, як вам хотілося б. Коли чоловік зацікавлений, він прагне проводити разом більше часу та докладає зусиль для цього. Він дзвонить, пише, запрошує на побачення.
  2. Неповага. Якщо чоловік дозволив собі зневажливу поведінку і ви ніяк не відреагували, він цілком може продовжити це робити, тому що впевнений: наслідків не буде. Така людина, швидше за все, не цінує ваших почуттів і не намагається уникати поведінки, яка може образити вас і принизити.
  3. Інша. Якщо чоловік зникає і з’являється з регулярною періодичністю, можливо, він має іншу жінку серця — подругу чи дружину. Він зв’язується з вами лише тоді, коли він сам цього хоче? Така поведінка говорить про те, що він не цінує вас, а бачить лише дівчину для інтрижки.

Що довше ви терпите неповажне ставлення з боку чоловіка, то менше і менше він цінує вас.


Коли жінка важлива як особистість, чоловік прагне серйозних стосунків, цінує її присутність у своєму житті і піклується про її благополуччя. Тому важливо обирати тих, хто вибирає вас. Тих, для кого ви пріоритет.