Вранці тепер завжди ситі. Готую тільки так: рецепт ситного сніданку всього з 3 інгредієнтів за 5 хвилин

Коли вранці вся сім’я в метушні збирається у справах, особливо немає часу готувати їжу, і сніданок часто упускається. Приготування ж цього рецепта займе всього кілька хвилин, зате ніжне поєднання сиру і грибів підійде як дітям, які поспішають до школи, так і дорослим, які поспішають на роботу. А знадобиться всього три продукти.

Для такого сніданку нам знадобитися зовсім небагато:

  • Лаваш – 5 штук
  • Сир – 200 грамів
  • Гриби – 250 грамів
  • Сіль, чорний перець – за смаком
  • Ковбаса та соус – за бажанням

Для початку довільно нарізаємо 250 грамів грибів. Викладаємо їх на сковорідку й обсмажуємо на рослинній олії. Далі натираємо 200 грамів сиру на тертці. Якщо не хочете вранці бруднити тертку, сир можна просто дрібно нарізати ножем на невеликі смужки.

На цьому етапі можемо додати ковбасу для більшої ситності. Її також потрібно буде нарізати тонкими брусочками або невеликими кубиками. Але цей сніданок і так виходить дуже смачним, адже сир чудово гармонує з грибами.

Сніданок із 3 інгредієнтів

Тепер беремо 5 коржів лавашів. На половину кожного викладаємо п’яту частину сиру та грибів. Тепер солимо і перчимо за смаком. Зараз за бажанням можна додати трохи соусу. Накриваємо начинку другою половиною лаваша, і можемо переходити до обсмажування.

Викладаємо лаваші на сковороду, олію додавати не потрібно, щоб страва не виходила жирною. Обсмажуємо по парі хвилин із кожного боку, щоб усередині розплавився сир. Обсмажувати можна на сильному вогні, щоб приготувати швидше. У процесі обсмажування лаваш має стати хрустким.

Легкий і ситний сніданок готовий!