66-річний Павло Зібров навів лад у саду біля будинку: тепер не соромно й гостей на власне озеро запросити

Щойно настали погожі весняні дні, як Павло Зібров влаштував садовий десант. Будинок в артиста хоч і просторий, але сидіти в середині не хотілося. Тож озброївся шлангом із високим тиском і нумо відмивати садові меблі, що за зиму встигли припасти пилом.

Павло Зібро показав свій будинок та обійстя

Заразом Павло Миколайович і тротуарну плитку відчистив до блиску. Донька Діана непомітно знімала тата в роботі, тому було що викладати в Інстаграм. Зібров підписав відео:

“Насолоджуюся погодою та працюю!”

Звісно, купатися в басейні, розташованому на обійсті, ще зарано. А от потішитися сонячним промінчикам на лавах чи попити каву за столиком уже на часі. Заразом господар і дерева у саду підрізав.

Павло Зібро показав свій будинок та обійстя

Отак у турботах й не помітив, як завечоріло. Час перекусити. Пан Павло вирішив приготувати бургери з м’ясцем, овочами та сиром. Задля цього довелося запалити мангал. Артист зізнався підписникам:

“Перший раз готував бургери. Здається, вийшло”.

Звісно, якість заморських котлет здатні зацінити лише улюблені жінки знаменитості – дружина Марина та донька. Але на вигляд просто ідеально. Підписники, споглядаючи у відео за процесом підсмажування котлет та закладання їх у булочку, дійшли висновку, що Зіброву час зніматися в кіно, настільки природно він виглядає у кадрі посеред ялинок та сосен.

Павло Зібро показав свій будинок та обійстя

Коли сутеніло, Павло Миколайович гукнув улюбленого чотирилапого, і разом із собакою прогулялися до озера, розташованого в межах фазенди артиста. Одним словом, і попрацював, і відпочив із користю.