Відкриваю банку рибної консерви і за 5 хвилин на столі смачний сніданок: суфле просто тане в роті у чоловіка

Вам знадобиться:

  • 1 банка рибної консерви;
  • 2 ст.лож. манної крупи;
  • 5 яєць;
  • 1 цибулина;
  • 0,3 ч.лож. солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Рибне суфле з консерви та яєць

Щоб приготувати рибне суфле, обчищену цибулину наріжте кубиками. Відправте на розігріту пательню з невеликою кількістю олії. Підсмажте до напівпрозорості, помішуючи, й відразу ж зніміть з плити.

У глибокий полумисочок розбийте яйця. Всипте сіль, чорний перець і збийте виделкою до однорідності. Відкрийте банку консервів. Бажано, щоб це була горбуша, але можете брати будь-яку іншу рибу, наприклад, сайру чи сардину.

Рибне суфле з консерви та яєць

Юшку з риби злийте, а шматочки розімніть виделкою і змішайте з яєчною масою. Сюди ж відправте цибулю з пательні. Усе перемішайте. Всипте манку й ще раз перемішайте. Форму 22х11 см змастіть олією.

Рибне суфле з консерви та яєць

Перекладіть туди підготовлену суміш. Поставте у духовку, яку увімкніть, щойно почнете приготування, на 180 градусів. Запікатися рибне суфле має близько 20 хвилин. Нарізати його можна навіть у гарячому вигляді. Воно чудово тримає форму.

Рибне суфле з консерви та яєць

Змінюючи рибні консерви, щоразу отримуватимете новий смак рибного суфле. Тож обов’язково запам’ятайте цей рецепт із 3 інгредієнтів. Запікати можна не лише на сніданок, але й використовувати страву як закуску.

Навіть на святковому столі шматочки суфле з рибної консерви матимуть привабливий апетитний вигляд. А робити особливо нічого не доведеться – змішати інгредієнти й відправити до духовки.