Сюмбюль з “Величного століття”: як серіальний євнух живе насправді — султан позаздрить. Ще й ззовні — мачо!

Цей образ створив турецький актор Селім Байрактар. Завдяки майстерності актора вірний помічник Хюррем-Султан Сюмбюль-ага постає хитрим, розумним, корисним та водночас не позбавленим співчуття маленьким чоловіком, якого знівечили ще хлопчиськом для роботи серед жінок султана. До речі, кажуть, що на цю роль актора, на відміну від усіх інших, затвердили навіть без попередніх кінопроб.

Селім геть інший

Дивлячись серіал, важко уявити, що насправді Селім Байрактар геть відмінна від свого кінематографічного героя людина: сильний, брутальний, стильний актор у свої 47 років знаходиться у чудовій фізичній формі. Звісно, що й поведінкою чоловік відрізняється від метушливого й догідливого Сюмбюля.

Артист багато займається спортом, тренується на тренажерах, займається серфінгом та дайвінгом, любить кататися на конях.

Селім Байрактар. Скриншот фото з Мережі

Не полишає актор й професійні заняття. Він багато грає у сучасних фільмах. Хоча Байрактар знімався у кіно й до участі у “Величному столітті”, саме цей серіал відкрив для нього чудову акторську перспективу, якою він успішно скористався.

Що стосується особистого життя актора, то відомо, що після розлучення з першою дружиною Селім почав зустрічатися з молодою актрисою, яка тільки починає свою кінематографічну кар’єру, Емель Каракоз.

Байрактар часто викладає спільні фото з  коханою жінкою на свою сторінку в Інстаграм й отримує компліментарні відгуки від поціновувачів та шанувальників стосовно свого вибору подруги та її зовнішності.

Селім Байрактар з коханою. Скриншот фото з Мережі

“Ви обрали справжню, красиву жінку”, – пише один.

“Спочатку ми дивимось на акторську гру артиста, а потім — на нього, тому що любимо його”,- констатує інший