Оригінальна і ніжна закуска: рецепт святкового рулету з лаваша з крабовими паличками – найсмачніший варіант

Лаваш – універсальний продукт, який можна їсти у чистому вигляді і готувати з нього безліч страв. Однією з найрозповсюдженіших закусок з лаваша є закусочний рулет. Є багато варіантів приготування цієї страви, з різноманітними начинками. Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний рецепт закусочного лаваша з начинкою з крабових паличок. Рулет виходить дуже ніжним, соковим, а інгредієнти в начинці ідеально поєднуються між собою.

Необхідні інгредієнти:

  • лаваш – 1 лист;
  • плавлений сирок – 2 шт;
  • майонез – 1 ст.л;
  • крабові палички – 10 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • огірок свіжий – 1 шт;
  • часник – 1 зубчик.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту потрібен великий і тонкий лаваш. Для соусу плавлені сирки натираємо на дрібну тертку, додаємо до них майонез і вичавлений часник. Все ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.

Крабові палички натираємо на крупній тертці. Обирайте якісні крабові палички, адже саме вони формують основний смак страви. Зарання відварені та охолоджені яйця натираємо на крупній тертці. Огірок потрібно нарізати за допомогою овочерізки. Робимо тоненькі та довгі смужки.

Розгорніть лист лаваша і рівномірно змажте його сирною начинкою по всій поверхні. На край лаваша викладаємо смужки з огірків. Далі викладаємо смужку з яєць і поряд викладаємо крабові палички.

Рецепт закусочного рулету з лаваша з крабовими паличками і огірком

Згортаємо лаваш у щільний рулет, починаючи з краю з огірками. Загортаємо лаваш у харчову плівку і ставимо рулет в холодильник на 30-60 хвилин. Після цього плівку знімаємо, рулет ріжемо порційними шматками і подаємо до столу.

Такий рулет можна їсти і на наступний день, тоді він буде ще більш просочений і ніжний.

Смачного!