Будучи простою та невпевненою в собі дівчиною, я прощала чоловікові всі його вчинки. Але варто було мені виїхати за кордон – як все різко змінилося.

Виросши звичайнісінькою дівчинкою в маленькому містечку, я не покладала великих надій на своє життя. Напевно, тому я не роздумуючи прийняла пропозицію руки та серця від Антона – першого чоловіка, який виявив до мене інтерес. Він був привабливим та мав квартиру; можна сказати, був ідеальним кандидатом.

Оскільки він був моїм першим і єдиним, я зробила все, щоб він був щасливим. З роками у нас народилися дочка та син…

Озираючись назад, я розумію, що моя невпевненість у собі не дозволила мені помітити жахливе ставлення Антона до мене. Якось я повернулася додому рано, тихо увійшла до коридору і підслухала розмову Антона по телефону, з якої стало ясно, що він невірний.

Незважаючи на моє обурення, він відмахнувся від моїх страждань, впевнено заявивши, що всі чоловіки зраджують, а я маю бути вдячна за те, що є його дружиною та матір’ю його дітей. Я переконала себе залишитись заради наших дітей. Минуло шість років.

Почалися жахливі події в нашій країні, і мама вмовила мене переїхати з нею за кордон: ми опинилися у Швеції. Спочатку було важко, але зрештою я знайшла роботу та влаштувалася.

Дивно, але моє самовідчуття почало змінюватися : я відчула себе гарною і помітила на собі увагу багатьох чоловіків. Здобувши впевненість у собі, я вимагала від Антона розлучення. Його початковий гнів незабаром переріс у відчайдушні благання про моє повернення, від яких я рішуче відмовилася.

Зараз я задоволена своїм життям та роботою. Мої діти щасливі, і в мене повноцінні стосунки із чудовим чоловіком. Я ніколи не відчувала себе більш гарною та бажаною.

Я розумію, що будуть осуди, але хочу пояснити раз і назавжди: жінки, які кидають своїх чоловіків і їдуть за кордон, не ухвалюють таких рішень спонтанно та легковажно. Жодна жінка не покине доброго та дбайливого чоловіка.

Джерело