Чотири інгредієнти, але як же смачно! Найкращий рецепт закуски до столу: гості завжди питають добавку

Досвідчені господині зі впевненістю скажуть – немає ніяких секретів та особливих методів, коли мова йде про приготування незвичайних і смачних страв. Для того, аби приємно здивуватись не потрібно вигадувати надзвичайно складні рецепти, адже все геніальне є простим та відомим кожному. Професійні кулінари запевняють, що потрібно просто знайти оригінальне поєднання давно відомих усім продуктів.

Кулінари розповіли про простий рецепт приготування закуски з сиру та маринованої риби

Інгредієнти:

  • Готові тарталетки – упаковка;
  • Маринований оселедець – 1 штука;
  • Плавлений сирок – 2 штуки;
  • Свіжа зелена цибуля – пучок.

Спосіб приготування:

Оскільки для приготування вам знадобляться вже готові тарталетки, нічого важкого у приготуванні такої закуски немає. Для початку потрібно приготувати начинку. Головний крок – очищення оселедця. Якщо бажаєте, можете робити це самостійно, але потрібно впевнитись, що кісточок у філе зовсім не залишилось, у цьому головний секрет закуски. Без жодної кісточки вона виходить набагато ніжнішою.

Наступним кроком потрібно дуже дрібно нарізати маринований оселедець і викласти в тарілку. Додайте до нього тертий плавлений сирок і дрібно нашатковану зелену цибулю. Якщо бажаєте, можете додати сіль та улюблені спеції, але потрібно бути обережними, адже маринована риба зазвичай вже солона. Перемішайте отриману начинку та викладіть у тарталетки.

Кулінари розповіли про простий рецепт приготування закуски з сиру та маринованої риби
Кулінари розповіли про простий рецепт приготування закуски з сиру та маринованої риби

Після приготування ви можете одразу подавати закуску до столу, аби тарталетки не встигли розм’якнути та розвалитись. До слова, ви легко можете приготувати начинку заздалегідь, а вже під час застілля викладати її у тарталетки та подавати гостям. Смачного!