“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Українська телеведуча, журналістка та блогерка Маша Єфросиніна поділилась рідкісними кадрами доньки Нани, яку вона рідко показує аудиторії. Ролик із дорослою донькою знаменитість оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що доньку телеведучої звуть Нана. Цьогоріч, 11 лютого, їй виповнилося 20 років. Вона здобула освіту в канадському коледжі. У зв’язку з епідемією були введені деякі обмеження, тому Нана пройшла навчання екстерном, завершивши два півріччя, аби повернутися в Україну та швидше опинитися поряд із рідними. Згодом вона вступила до вищого навчального закладу. Сьогодні дівчина проживає за кордоном і навчається в нідерландському університеті.

Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки

Так, нещодавно Маша Єфросиніна опублікувала нове відео у своїх Instagram stories, де показалась разом зі своєю донькою. На цих кадрах обличчя дівчини не видно, ймовірно, через бажання залишатися непублічною особою. Проте на відео можна побачити, як близькі родичі зворушливо обіймаються та як зіркову маму переповнюють емоції. Вона щаслива зустріти дорослу доньку, адже вони довгий час не бачилися. Також блогерка зазначила, що проведе з Наною п’ять днів.

“Моя Нана. Мамина на п’ять днів”, – написала відома жінка.

Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки
Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки

Зауважимо, що зустрілась відома телеведуча зі своєю донькою в Іспанії, де вони проведуть майже тиждень разом. Нині знаменитість відвідує красиві місця Барселони та публікує фото з відпочинку у своїх соцмережах.