“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Український співак, музикант та телеведучий Володимир Дантес поділився новими кадрами свого домашнього улюбленця – собаки породи лабрадудель. У своєму фотоблозі в Instagram чоловік опублікував відео з помітно підрослим цуциком Василем.

Відомий артист часто ділиться фотографіями Василя зі своїми шанувальниками. Цього разу співак продемонстрував, наскільки підріс Василь, зазначивши, що дехто вважав, що собака належить до породи мальтіпу, але це не так. Мальтіпу є представниками мініатюрних порід, тоді як на відео видно чималого пухнастика. Також музикант повідомив, що Василю виповнилося 5 місяців.

“Всі, хто казав, що це мальтіпу – бажаю всім такого мальтіпу”, – сказав Володимир Дантес своїм читачам.

Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя

Зазначимо, що собаки породи лабрадудль відзначаються активністю та дружелюбністю. Однією з особливостей цих пухнастиків є гіпоалергенна шерсть, що робить їх ідеальним вибором для людей, які мріють про улюбленця, але не можуть мати його через алергію.

Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя
Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя

Сьогодні Кацуріна та Дантес проживають в одному будинку разом із дітьми Даші, донькою Олександрою та сином Іваном, від попереднього шлюбу з ресторатором Мішею Кацуріним. До слова, Кацурін живе з колишньою дружиною Володимира, співачкою Надією Дорофєєвою. Інколи діти проводять час із Михайлом.