Лоліта хотіла бачити її моделлю, але вона обрала інший шлях: як виглядає та чим займається її донька

На жаль такий вплив не завжди є позитивним і тому часто родинні зв’язки руйнуються і діти віддаляються від батьків.

Нещодавно блогери поцікавилися долею доньки колишньої естрадної співачки-зрадниці родом з Закарпаття Лоліти Мілявської (дівоче прізвище Горелик), Єви.

Тривалий час багато хто вважав Лоліту, яка колись прославилась епатажними виступами разом з чоловіком Олександром Цекало у кабаре-дуеті “Академія”, українською естрадною зіркою. Але, починаючи з 2014 року, співачку стали сприймати лише як українську зрадницю, яка є в базі “Миротворець”, з усіх кутків підтримує загарбницьку політику росії, а ще й відзначилась участю у скандальній так званій “голій вечірці”, за що публічно каялась і обіцяла їздити з концертами на тимчасово окуповану росією українську територію.

Як відомо, у шлюбі з Олександром у неї народилась донька, яку вона назвала Євою. І хоча дівчина носить прізвище Цекало, сам артист та продюсер участі у вихованні дитини не приймав, оскільки одразу після її народження покинув дружину, а шлюб було розірвано.

Донька Лоліти та Олександра Цекало Єва

В Мережі ходили чутки, що Лоліта народила особливу дитину з ознаками аутизму. Дитину на виховання та лікування забрала до себе матір співачки до Києва: дівчина страждала гіперсором’язливістю, мала слабкий зір.

Не зважаючи на це Мілявська з часом зажадала зробити доньку моделлю й у підлітковому віці стала виводити її на подіум, де та демонструвала модний спортивний одяг. Щоправда, це обмежилось лише однією фотосесією.

Донька Лоліти бере участь у фотосесії. Скриншот фото з Мережі

Подейкують, що зараз Єва проживає у Польщі й вивчає там різні мови, до яких в неї відкрилися несподівані здібності. З матір’ю вона іноді зустрічається у Болгарії, де Лоліта має власний дім. А ще стало відомо, що співачка не вписала доньку у свій заповіт, пояснюючи це тим, що таким чином захищає доньку від різного роду шахраїв.