Її запам’ятали зовсім іншою: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко, яка була маленькою і з боб-каре

Відома українська співачка та ведуча Еліна Іващенко зі співацьким голосом сопрано та талантом, який неможливо не помітити, давно здобула свою популярність. Вперше зірка вийшла на сцену, коли їй було 14 років. Тоді вона виграла у телепроєкті “Голос. Діти” та почала власну кар’єру співачки.

Як виглядає Еліна Іващенко

Народилась майбутня артистка 2002 року у місті Бровари. Вона з самого дитинства захоплювалась музикою та творчістю, а тому вже під час навчання у школі вступила ще й до музичної школи. Еліна Іващенко залишилась без батьків занадто рано, а тому вихованням і підтримкою дівчини займались її бабуся та дідусь, про яких вона завжди та з теплом згадує.

Як зараз виглядає Еліна Іващенко, яка стала переможницею проєкту Голос. Діти

Після участі у вокальному шоу “Голос. Діти” 2019 року Еліна Іващенко взяла участь ще й у змаганні “Х-Фактор”, де під наставництвом Ігоря Кондратюка здобула перемогу. Ще під час шоу Еліна Іващенко почала співпрацю з продюсером Вадимом Лисицею.

А ось на початку 2020 року юна знаменитість вирішила спробувати свої сили у Національному відборі на Євробачення. Там вона виконала пісню “Get up”, написану самостійно, та посіла п’яте місце. Еліну Іващенко запам’ятали.

Як зараз виглядає Еліна Іващенко, яка стала переможницею проєкту Голос. Діти
Як зараз виглядає Еліна Іващенко, яка стала переможницею проєкту Голос. Діти

Нині дівчина продовжує займатись розвитком власної кар’єри. Вона активно досліджує нові грані та відкриває для себе нові шляхи до успіху. Крім професійної зайнятості, Еліна Іващенко також навчається в університеті – в інституті музики імені Глієра.

Також відома українська артистка працює не лише в музичній сфері. Еліна Іващенко в один момент вирішила спробувати себе у журналістиці, а тому пішла працювати ведучою на радіостанцію “Наше Радіо”.