Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова з 15-річним сином від Потапа живуть у Києві. Мама й Андрій проводять чимало часу разом. Багато розмовляють або ж дивляться фільми, закусюючи снеками. Вранці жінка займається фізичною активністю, щоб не набрати зайву вагу, а син захоплюється баскетболом.

Ірина Горова та син Андрій пригадали Потапа

Зростом підліток пішов у тата, тому може собі дозволити подібний вид спорту. Колишній глава родини нині переважно перебуває за кордоном, тому багато хто вирішив, що відносини між сином та татом погіршилися. Андрій на це зауважує, що єдине непорозуміння з Потапом виникає через зачіску:

“У мене є волосся, а у тата немає. Конфлікт лише в цьому. В усьому іншому – ні”.

Андрій запевняє, що у них із Потапом усе нормально. Підліток відвідує тата. У сина має бути батько, щоб вони могли поспілкуватися на чоловічі теми, вважає Горова. Вона називає Потапа чудовим татом.

Ірина Горова та син Андрій пригадали Потапа

А в сині частенько вгадує гени колишнього чоловіка Олексія Потапенка. Хлопець за словом у кишеню ніколи не лізе й на будь-який закид може відповісти доволі гостро. Ірина й Потап час від часу розмовляють телефоном, розв’язуючи якісь питання стосовно сина.

Це відбувається доволі рідко, та й центр інтересів уже не збігається. Але вони не сварилися. У кожного нині своє власне життя. Раніше вони кохали, мали спільні справи. Тож Горова не сприймає токсичних відносин, коли колишнє подружжя починає один одного хейтити. Дивитися в минуле недоцільно. Слід жити майбутнім. Ірина зізналася, що її серце зараз вільне. А найголовнішим чоловіком у житті нині є син Андрій Потапенко.

[embedded content]