Сім’я з’їдає ці “Пірамідки” за кілька хвилин. Доводиться готувати мега-порції: нове втілення пельменів

Для приготування цих незвичайних пельменів знадобиться:

  • Яйце куряче – 1 штука
  • Вода холодна – 100 мілілітрів
  • Сіль – 2 щіпки
  • Борошно пшеничне – 300 грамів
  • Фарш свинячий – 300 грамів
  • Лавровий лист – 2-3 штуки

Виберіть фарш на свій смак: курячий, свинячий, яловичий або суміш фаршів. У глибокій ємності розбийте куряче яйце, додайте сіль і холодну воду. Ретельно розмішайте і всипте половину пшеничного борошна. Залиште трохи борошна на розкатування і всипте решту в ємність. Замісіть щільне, але не туге тісто і накрийте його харчовою плівкою. Дайте тісту відпочити приблизно 20 хвилин.

Якщо фарш без цибулі та спецій, додайте їх і перемішайте. Розділіть тісто на кілька частин і розкатайте одну з них у тонкий пласт. Виріжте кола з тіста, використовуючи горлечко склянки або чашки, попередньо вмочивши його в борошно. Потім підверніть три сторони кола, щоб вийшов трикутник.

Нове втілення пельменів

Скатайте невеликі колобочки з фаршу і викладіть їх на середину трикутників. Заліпіть краї трикутників між собою, щоб вийшли пірамідки. Присипте дошку борошном і викладіть пельмені на неї. Помістіть у морозильну камеру на 2-3 години мінімум.

Після цього або відваріть пельмені, або пересипте їх у пакет чи контейнер для подальшого зберігання в морозилці як напівфабрикати. Закип’ятіть воду в каструлі або казані, додайте дрібку солі та лаврове листя. Поступово опускайте пельмені в окріп, щоб тісто відразу заварювалося.

Відварюйте пельмені приблизно 12-15 хвилин на помірному нагріванні. Відкиньте пельмені на друшляк і викладіть на тарілку. Подайте до столу зі сметаною, вершковим маслом, майонезом, оцтом, соєвим соусом тощо.

Пельмені «Пірамідки» готові!