Серце Сергія Танчинця заполонила колега – піарниця Юліана: артист більше не приховує свого нового роману

Раніше Сергій Танчинець завжди підкреслював, що всі його пісні присвячені виключно дружині Анні, яка подарувала чоловіку двох чарівних діточок. Та часи змінюються. 15-річний шлюб подружжя розпався.

Жінка з сином та донькою виїхала до Японії, а лідер гурту “Без обмежень” залишився в Україні. Чутки про роман музиканта з піарницею гурту Юліаною Корецькою ходили вже давно, але Танчинець їх не підтверджував.

Сергій Танчинець показав нову кохану

Схоже, тепер ситуація змінилася. Спочатку Сергій виклав у мережу світлину, де вони з Юлею цілуються. Тепер показав, як разом після концерту в Одесі гуляють вуличками міста біля моря. Чоловік не стримував емоцій:

“Чудова прогулянка, неймовірний концерт, шикарна Одеса! Дякую!”

І хоч назвав свою попутницю, з якою міцно трималися за руки, колегою, сумнівів більше не залишилося: вони пара. Підписники Інстаграм-сторінки знаменитості це відразу помітили:

“Файно! Але не дуже схоже на прогулянку з колегами”.

“Не знаю, що там по колегам, але дуже милі”.

“Кльово, коли люди щасливі один з одним – так і випромінюється цей вайб!”

Сама Юліана виявилася більш стриманою. В її акаунті в Інсті настільки сміливих фото з начальником немає. Дівчина або позує сама, або з Танчинцем, але в суто робочій атмосфері.

Сергій Танчинець показав нову кохану

Шалена закоханість не заважає музиканту пам’ятати про проблеми дітей. З колишньою дружиною Анною Сергій домовився, що діти переїдуть із Японії до Іспанії. Запланували переїзд на літо, щоб уже восени Настя та Лук’ян почали відвідувати європейську школу.