Вони пішли, але про них усі пам’ятають: як Мартиновська та Ярославський замінили суддів “МастерШеф”

“МастерШеф” – одне з найпопулярніших кулінарних шоу України. Його дивляться мільйони людей, і всі точно знають головного суддю проєкту. Протягом довгих років знімання шоу Ектору Хіменесу-Браво допомагало багато людей.

Так, наприклад, 2011 року шоу починалось з Миколою Тищенком та Анфісою Чеховою, а нині на проєкті головні разом із Хіменесом-Браво – Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Розповідаємо про те, кого вони замінили.

Судді МастерШеф

Тетяна Литвинова та Ліза Глінська – одні з найвідоміших суддів на телепроєкті “МастерШеф”. Вони здобули таку славу не лише завдяки власній харизмі, а й завдяки тому, що впродовж чималого періоду часу залишались на шоу.

У мережі розповіли про суддів, які раніше вели популярне українське кулінарне шоу МастерШеф

Відома українська блогерка й кулінарка Тетяна Литвинова почала захоплюватись ресторанною справою ще в юності, втім у серйозне захоплення її справа переросла не так швидко. Зірка навчалась в інституті й навіть працювала директором у комерційній фірмі.

Втім, вже пізніше звільнилась і почала шлях професійного кулінара. 2012 року Тетяна Литвинова приєдналась до проєкту “МастерШеф” і почала навчати майстерності інших людей. До 2018 року знаменитість залишалась у команді, а пізніше її замінила Ліза Глінська.

У мережі розповіли про суддів, які раніше вели популярне українське кулінарне шоу МастерШеф
У мережі розповіли про суддів, які раніше вели популярне українське кулінарне шоу МастерШеф

Єлизавета Глінська почала шлях у кулінарії з участі в проєкті “МастерШеф”. До цього вона була педагогом, музиканткою та візажистом. Втім, другий сезон кулінарного шоу подарував їй шанс проявити себе в іншій сфері.

Згодом зірка пройшла навчання та повернулась на кухню “МастерШеф”, але вже у ролі судді.