Сім’я підсіла на цю смакоту, просять готувати частіше. Проста вечеря за 10 хвилин: пельмені з ковбасою

Для приготування таких пельменів знадобиться:

  • Яйце куряче – 2 штуки
  • Вода холодна – 200 мілілітрів
  • Сіль – 2 щіпки
  • Борошно пшеничне – 300 грамів
  • Ковбаса варена – 300 грамів

Для початку розбийте курячі яйця в глибоку ємність, додайте сіль і холодну воду. Збивайте вінчиком або виделкою приблизно 1-2 хвилини. Поступово всипайте пшеничне борошно вищого ґатунку, залишивши трохи для розкочування. Ретельно перемішайте, потім залиште тісто на 20 хвилин, щоб воно відпочило. Накрийте його рушником або харчовою плівкою, щоб не завітрилося.

У цей час очистіть ковбасу від оболонки і натріть її на дрібній терці. Ковбасу можна обирати будь-яку. Розділіть тісто на рівні частини та розкатайте їх у тонкі пласти. Обмокніть склянку в борошно і виріжте з тіста кола. Викладіть натерту ковбасу в середину кожного кола і заліпіть краї, щоб по формі вийшов вареник.

Пельмені з ковбасою

Потім з’єднайте краї вареника разом і заліпіть, щоб тепер утворився пельмень. Обсипте тарілку або дошку борошном і викладіть на неї заготовки пельменів. У такому вигляді їх можна заморозити, щоб мати під рукою чудовий напівфабрикат.

Тепер час переходити до відварювання. Закип’ятіть воду в каструлі чи казані, додайте 1-2 лаврових листки. Викладіть пельмені по одному і відваріть з моменту закипання рідини приблизно 5-8 хвилин.

Довше варити не потрібно, оскільки начинка вже готова. Пельмені стануть великими, надутими і барвистими. Викладіть їх на тарілку і присипте подрібненою зеленню. За бажанням можна додати шматочок вершкового масла або трохи смальцю.

Пельмені з ковбасою готові!