Колишній чоловік став щонеділі приходити до дітей. Спочатку брав їх в місто гуляти, купував їм усе. А тепер приходить до нас додому, сидить пів дня, справами цікавиться, робить вигляд, що він дуже турботливий батько. Він настільки вміло грав цю роль, що навіть я спочатку йому повірила. Зраділа навіть, бо розумію, що дітям потрібні і мама, і тато, і те, що батько буде присутнім в їхньому житті, я вважала добрим знаком. Але зараз зрозуміла, що у мого чоловіка зовсім інший інтерес

Коли мій чоловік 8 років тому сказав, що йде від мене, я тоді думала, що світ завалився і життя припинилося, адже я залишилася з двома малими дітьми. Старшій донечці було 6 років, а молодшій всього 3.

Я благала свого чоловіка не робити цього, хоча б заради дітей. Та Юрій пояснив, що він по-справжньому закохався і хоче бути з тією жінкою.

Про наших дітей він пообіцяв дбати, а житло у нас було – ми жили в моїй спадковій квартирі.

Щоправда, вся допомога чоловіка полягала лише в мізерних аліментах. Дівчатка росли, їм постійно був потрібен новий одяг, але чоловіка не цікавило, чи мають вони черевички на зиму.

Я працювала на двох роботах, викликала свою маму з села, аби вона з дітьми сиділа.

З колишнім чоловіком ми майже не зустрічалися. Від наших спільних знайомих я чула, що він одружився і щасливо собі живе з своєю новою пасією.

Минув час, моє життя стало налагоджуватися, моя кар’єра пішла вгору, я почала значно більше заробляти. І саме в цей час в моєму житті знову з’явився Юрій.

Він став щонеділі приходити до дітей. Спочатку брав їх в місто гуляти, купував їм усе.

А тепер приходить до нас додому, сидить пів дня, справами дівчаток цікавиться, робить вигляд, що він дуже турботливий батько.

Він настільки вміло грав цю роль, що навіть я спочатку йому повірила. Зраділа навіть, бо розумію, що дітям потрібні і мама, і тато, і те, що батько буде присутнім в їхньому житті, я вважала добрим знаком.

Візити колишнього чоловіка були завжди в неділю. Я його пригощала і варениками, і випічкою, одним словом, голодним від мене він ніколи не йшов.

Потім я зрозуміла, що саме за цим чоловік до мене і приходить. У нього зараз проблеми з дружиною, вони на межі розлучення.

Юрій втратив роботу, нову ще не знайшов, а без грошей він не потрібен своїй дружині.

От він до нас тому і ходить, тут і нагодують, і зрозуміють. Мені здається, що він хоче втертися нам в довіру, щоб знову повернутися в сім’ю, але мені цього не треба, я звикла вже справлятися одна.

Що мені робити? Якщо я не дозволю йому бачитися з дітьми, то чи не зроблю я цим лише гірше?

Але і так далі продовжуватися теж не може.