Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Надзвичайно популярний салат “Дністер” ніколи не буває зайвим на вашому столі. Пропонуємо побалувати себе та своїх рідних ситною й такою апетитною закускою. Для цього найкраще підійде злегка оновлений варіант приготування салату.

Класичний рецепт салату “Дністер” не має у своєму складі кукурудзи, втім ви можете використовувати її у процесі приготування. Для того, аби покращити смак готової закуски й надати їй особливої ніжності, варто додати такий компонент до страви.

Як приготувати смачний салат Дністер – оновлений рецепт, який приємно вас здивує

Інгредієнти:

  • 200 грамів ковбаси;
  • 1 банка консервованого горошку;
  • 200 грамів свіжої капусти;
  • 4 столові ложки майонезу;
  • 50 грамів сухариків;
  • Сіль та перець на смак.

Спосіб приготування:

Для початку очистьте ковбасу від плівки та наріжте її на невеликі кубики або, як зазвичай роблять для такого салату, на тонкі смужки. Свіжу капусту дрібно нашаткуйте за допомогою спеціального ножа для капусти. У великій мисці з’єднайте ковбасу, консервований горошок і капусту. Добре все перемішайте.

Додайте майонез до салату, а також – сіль і перець. Після цього знову добре перемішайте закуску, щоб усі інгредієнти між собою з’єднались і були покриті майонезом. Спробуйте салат на смак і скоригуйте його, якщо потрібно. Перед подачею посипте салат сухариками, щоб додати хрусткості.

Як приготувати смачний салат Дністер – оновлений рецепт, який приємно вас здивує
Як приготувати смачний салат Дністер – оновлений рецепт, який приємно вас здивує

Цей салат можна подавати як окрему страву або як додаток до основної страви. Він чудово підходить для вечірок або сімейних обідів. Цей салат також можна прикрасити зеленню перед подачею, щоб зробити його апетитнішим. Смачного!