В Україні не стало батька Ані Лорак: співачка емоційно відреагувала та показала своє з ним фото

Ані Лорак, відома артистка родом з України, повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі сумну новину. Батько Кароліни Куєк помер на Чернівеччині у віці 77 років. Зірка вшанувала пам’ять рідної людини та показала підписникам їхнє спільне фото.

Помер тато Ані Лорак

В особистому Інстаграм-блозі знаменитості з’явилась публікація з фотографією, на якій вона позує в компанії свого батька Мирослава Куєка. Ані Лорак показала, яким він був у молодості – задовго до того, як відійшов у вічність.

Зірка стояла поруч, ще зовсім юна артистка щось розповідала батькові, поки він уважно дивиться на свою донечку. В описі до нової публікації Ані Лорак не стала ділитись подробицями, а лише коротко, втім емоційно зазначила, що її батько назавжди залишиться в її серці.

Ані Лорак повідомила про смерть свого тата – журналіста Мирослава Куєка

Наразі відомо лише, що Мирослав Куєк, публіцист, журналіст і літератор, помер у віці 77 років 18 квітня 2024 року. Останні дні свого життя чоловік провів у Чернівецькій області, у місті Кіцмань. Саме там і зупинилось серце українського журналіста. Про причини смерті батька відомої співачки Ані Лорак його рідні наразі не повідомляють.

Ані Лорак повідомила про смерть свого тата – журналіста Мирослава Куєка
Ані Лорак повідомила про смерть свого тата – журналіста Мирослава Куєка

У коментарях до нової публікації Кароліни Куєк публіка розділилась на декілька таборів. Поки одні співчували втраті артистки, інші продовжували ставити їй питання й засуджувати через рішення залишатись у москві в період повномасштабної війни.