Ці три знаки Зодіаку можуть розлучитися у 2024 році

Вважайте, що це новий старт.

Якщо ваші стосунки переживають кризу, це може бути пов’язано з тим, що ви і ваш партнер фундаментально не підходите один одному, або ж зірки не хочуть, щоб ви розлучалися, або те й інше. У будь-якому випадку, у деяких знаків Зодіаку розрив відносин може замаячити на обрії завдяки певним рухам планет.


За словами астролога Мішель Белл, кожен планетарний транзит може наділити ваш знак Зодіаку певною енергією, і якщо йдеться про розлучення, Сатурн — один із тих, за ким варто стежити.

А ще є крихітний Плутон, який символізує трансформацію, силу та відродження. За словами Белл, транзит Плутона може пролити світло на глибоко заховані проблеми — і тоді ви зрозумієте, що вам та вашому партнеру треба розлучитися.

Ось три знаки, які, швидше за все, розлучаться зі своїм партнером у 2024 році завдяки цим планетарним рухам:

Близнюки

Ймовірно, в останні місяці у вас почастішали сварки з коханою людиною. Здається, що партнер більше не розуміє, а шлюб не приносить щастя. Існує ризик розлучитися.

Діва

Можливо, вам стало важко знаходити спільну мову. Стосунки вже зовсім не такі як раніше. Обдумайте все й обговоріть з партнером. Можливо, настав час кожному піти своєю дорогою.

Лев


Весь 2024 рік ваш шлюб може тріщати по швах. Усе через зраду. Подумайте 100 разів, перед тим, як завдати болю партнеру. Якщо щось не влаштовує в стосунках, краще обговоріть усе й ухваліть рішення.