7 ознак того, що у вашого партнера роман із кимось іншим

Відійдемо від мрій про бездоганний світ, реалії нашого світу набагато суворіші…


Давайте забудемо про той світ, де все ідеально, де люблять назавжди і не зраджують, де ніхто не плаче, а лише сміються. Насправді все не так: ми втомлюємося один від одного, хтось може зрадити, довіра іноді пропадає, і серця розбиваються. Важливо пам’ятати, що ми не в казці. Не треба весь час думати, що партнер вам зраджує, але якщо вас щось турбує, краще запитати і розібратися.

Можливо, ваш партнер знайшов когось іншого і тільки вдає, що все добре між вами. Якщо ви часто сваритеся або не розумієте один одного, значить у вас є проблеми. Потрібно спробувати зрозуміти чому це відбувається і що з цим робити. Можливо, партнеру з вами нудно чи він справді знайшов когось іншого. Ми живемо не в досконалому світі, і бувають зради. Тому, якщо ви помітили, що партнер поводиться дивно, не мовчіть.

7 ознак того, що у вашого партнера роман із кимось іншим

Зрада — це коли один із партнерів у відносинах починає зустрічатися з кимось іншим або має романтичні почуття до іншої людини, не повідомляючи про це свого основного партнера. Не ігноруйте проблеми, краще дізнайтеся всю правду. Не варто заплющувати очі, якщо здається, що партнер вам не вірний.

Якщо щось вас бентежить, настав час про це поговорити і з’ясувати, в чому справа.

Ось деякі з них:


Ваша половинка стала рідше відповідати на дзвінки або повідомлення

Якщо ви помічаєте, що відгуки на ваші повідомлення чи дзвінки тепер надходять із помітною затримкою, це може бути тривожним знаком. На початку відносин швидкість спілкування зазвичай встановлюється швидко, і будь-які зміни в цьому патерні, особливо навмисні паузи у відповідях, можуть викликати питання.

Частіше затримується на роботі

Якщо ваш партнер починає приходити додому пізно, виправдовуючись переробками або необхідністю залишитися в офісі на ніч, варто насторожитися. Навіть якщо це здається банальним приводом, його систематичне повторення може сигналізувати про проблеми.

Негайно йде в душ після приходу

Раптове бажання відразу ж прийняти душ після повернення може бути способом позбутися чужого запаху або слідів зовнішнього впливу.

Став холоднішим у стосунках


Охолодження у стосунках може виявлятися у всьому: у погляді, у тоні голосу, у манері спілкування. Якщо вам здається, що партнер став до вас ставитись по-іншому, це може бути ознакою згасання інтересу.

Несподівані подарунки без особливого випадку

Подарунки, зроблені без видимої причини, можуть бути спробою загладити почуття провини. Важливо зрозуміти, чи є це щирою турботою чи спробою відвернути вас від недавніх промахів.

Підвищена увага до свого зовнішнього вигляду

Якщо раніше ваш партнер не приділяв багато уваги своєму стилю чи зовнішності, а тепер раптово почав це робити, можливо, він намагається справити враження на когось іншого.

Уникає дивитись у вічі

Труднощі з підтримкою зорового контакту можуть бути ознакою провини. Очі часто видають наші справжні почуття, і уникнення прямого погляду може бути способом приховати неприємну правду.

Розуміння цих ознак може допомогти вам розібратися, чи не помиляється ваш партнер. Невірність – це зрада, і продовжувати стосунки з людиною, яка вас обманює, нездорово та неприйнятно. Не варто терпіти невірність; час ставити крапку і рухатися далі.


Ваші історії про зради цікаві нам; поділіться ними у коментарях!