Готую по 2 сковороди за раз. Сім’я з’їдає ще гарячими: фарш, борошно, яйця – виходять чудові “відбивнушки”

Цим рецептом можна замінити відбивні. Виходить навіть бюджетніше і ніжніше, але при цьому ніхто не здогадається, що замість м’яса ви взяли фарш. Можна навіть провести експеримент. Нехай хтось скуштує і спробує визначити, з чого приготована ця страва. Цікаво, чи вийде?

Для таких відбивних нам потрібно:

Фарш нежирний-500 грамів

Спеції, сіль, перець – за смаком

Яйця – 2 штуки

Борошно пшеничне – 3 столові ложки з гіркою

Олія рослинна – 30 мілілітрів

Для початку беремо фарш. Він може бути будь-яким, головне щоб не рідким, але й не жирним. У нього додаємо сіль, перець і спеції за смаком. Більше нічого додавати не потрібно, щоб відбивні не були схожі на котлети. Усе це гарненько розмішуємо. Готовий фарш розділяємо на кружечки потрібного вам розміру.

Відбивні з фаршу

Потім готуємо панірування. Беремо дві окремі тарілки. На першу висипаємо борошно. У другій же розбиваємо яйця і збиваємо їх до однорідного стану.

Можемо переходити до обсмажування. Тут настає незручний момент, бо фарш може розвалювати, і його важко буде зібрати в потрібну форму. Але є лайфхак.

Беремо 2 целофанові пакети. На один викладаємо фарш у потрібній вам кількості, другим накриваємо зверху. Тепер ми можемо спокійно надати фаршу форму відбивної. За допомогою першого пакета в нас легко вийде перекласти відбивну на руку, і вона не втратить форму.

Акуратно обвалюємо відбивну в борошні, а потім вмочуємо у збитих яйцях. Тепер викладаємо на сковороду, змащену олією. Смажимо на середньому вогні до того моменту, поки вони не підрум’яняться, потім перевертаємо і накриваємо кришкою. Готуємо їх до рум’яності.

Коли відбивні будуть готові, викладаємо їх на паперові рушники, щоб стекла зайва олія. Відбивні готові! Подавати можна з будь-яким гарніром.