Готую за 5 хвилин, а виглядає так, ніби стою біля плити годинами: цікавий рецепт ситного сніданку

Для приготування ситного та смачного сніданку не потрібно витрачати багато часу або сил. Вам необхідно виконати всього лише декілька кроків на шляху до апетитного частування, яке сподобається всім членам родини – і маленьким, і дорослим.

Аби порадувати сімейство смачненьким сніданком, потрібна мінімальна кількість продуктів – вам вистачить хліба, сосисок, яєць та невеликої кількості олії. Процес приготування займає не більш як 5-10 хвилин, але виглядатиме страва так, ніби ви витратили набагато більше часу.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний сніданок із додаванням яєць, сосисок і хліба

Інгредієнти:

  • 5 товстих скибочок хліба;
  • 4-5 курячих яєць;
  • Сосиски – 5-6 штук;
  • Олія для смаження;
  • Сіль і перець.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно нарізати хліб. Він має бути білим, м’яким і свіжим. Після цього потрібно дістати серединку з хліба, залишивши лише скоринку. Відкладіть хліб у сторону. На пательні розігрійте олію.

Сосиски очистьте від плівки та наріжте на частинки, заввишки як і шматочки хліба. В окремій тарілці збийте яйця з сіллю та перцем. За бажання, можете додати туди молока або сметани.

Викладіть на пательню хліб, у нього закладіть сосиски та залийте все збитою яєчною масою. Готуйте на помірному вогні, накривши сковорідку кришкою. Вимикайте вогонь, коли побачите, що омлет затвердів і приготувався.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний сніданок із додаванням яєць, сосисок і хліба
Кулінари розповіли, як приготувати смачний сніданок із додаванням яєць, сосисок і хліба

Одразу після приготування страву потрібно подавати до столу, аби вона не встигла охолонути – так сніданок смакуватиме набагато краще. Ви можете посипати готове частування зверху сиром і закрити пательню кришкою, аби сир розтанув.

Ситна й апетитна страва сподобається кожному члену родини, а ви зможете довше поспати з самого ранку. Готується сніданок дуже просто, за що його і люблять господині. Смачного!