Геніальна намазка з буряка: змішала овоч із секретними продуктами, вийшла дієтична смакота. Рецепт

Часом на господарів і господинь находить натхнення, тому вони починають вигадувати цікаві рецепти до свого столу. Втім, коли ідей у голові немає, а приготувати щось незвичайне хочеться, потрібно вдаватись до порад досвідчених кулінарів.

Для приготування такої простої, але водночас незвичайної бурякової намазки на хліб, вам знадобиться всього лише 5 інгредієнтів. Їх потрібно змішати та перетворити на однорідну масу. Звучить просто, чи не так? Пропонуємо швидше взятись до приготування домашньої закуски.

Кулінари розповіли, як просто та без клопоту приготувати смачну намазку на хліб до столу

Інгредієнти:

  • Варений буряк – 1 штука;
  • Сир фета – 200 грамів;
  • Терте яблуко – 100 грамів;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Сметана – 2 столові ложки.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно натерти всі інгредієнти для своєї намазки. Використовуйте кухонну тертку. Буряк має бути варений, а яблуко – очищене від шкірки та серцевини. Часник очистьте та дрібно нашаткуйте.

У чаші блендера змішайте сметану, буряк, яблуко, подрібнений сир та часник. Перетворіть все в однорідну масу. Перевірте намазку на сіль і спеції, якщо хочете, додайте перець чи інші свої улюблені прянощі.

Кулінари розповіли, як просто та без клопоту приготувати смачну намазку на хліб до столу
Кулінари розповіли, як просто та без клопоту приготувати смачну намазку на хліб до столу

Готове частування потрібно залишити у холодильнику на декілька годин, аби смак усіх компонентів намазки поєднався між собою. Після цього ви можете подавати закуску до столу. Підсмажте хліб на сухій сковороді або використовуйте тостер, аби підсушити його.

До слова, куштувати намазку ви можете навіть без хліба – закуска чудово смакуватиме просто так, адже нагадуватиме овочеве пюре або навіть салат. Смачного!