Топ-10 найкращих серіалів за версією IMDb – заздрю тим, хто їх ще не дивився!

IMDb – це найбільший вебсайт про кінематограф. У представлену ними добірку входять серіали, які отримали найвищі оцінки та відгуки серед користувачів сайту. Ви точно знайдете тут щось цікаве для себе!

10 найпопулярніших серіалів за версією IMDb


“Пуститися берега”

Викладач хімії в університеті підзаробляє на автомийці. У нього є вагітна дружина та син з інвалідністю. Жортокі студенти насміхаються над ним та його сином. Одного разу друг викладача, який працює в Управлінні по боротьбі з наркотиками пропонує йому взяти участь в облаві будинку, де розташована лабораторія з виробництва метамфетаміна. Під час облави викладач бачить, як тікає дилер – його колишній студент. Через певний час він вирішує зайнятися бізнесом з виробництва метамфетаміна.

“Пуститися берега”: дивіться онлайн трейлер серіалу

[embedded content]

“Дроти”

Підрозділ поліцейських в Балтіморі намагається за допомогою спеціальних засобів і заходів по прослуховуванню і прихованої відеозйомки довести до суду розслідування злочинів організованих злочинних груп, які займаються незаконно розповсюджувати наркотики.


“Дроти”: дивіться онлайн трейлер серіалу

[embedded content]

“Гра престолів”

Дії цього серіалу відбуваються в середньовіччі. Після смерті короля дев’ять благородних сімей борються і зраджують один одного, щоб отримати контроль над Вестеросом, але щоб завдати шкоди, до них наближається армія білих ходаків.

“Гра престолів”: дивіться онлайн трейлер серіалу

[embedded content]

“Клан Сопрано”

Сюжет розгортається у Нью-Джерсі, де всією кримінальною сферою заправляє італійська родина Сопрано. Глава клану Тоні Сопрано після постійної рутини з рекетом, шантажем і торгівлею наркотиками змушений звернутися до психіатра. Втім з лікарем він не може бути чесним, адже деякі його зізнання можуть каратися смертю.


“Клан Сопрано”: дивіться онлайн трейлер серіалу

[embedded content]

“Шерлок”

Консультуючий детектив Шерлок Холмс, підшукуючи сусіда по квартирі, знайомиться з Джоном Ватсоном – військовим лікарем, який повернувся з Афганістану. Через деякий час Шерлок і Джон починають допомагати Скотланд-Ярду в розкритті складних справ, використовуючи методи спостереження, аналізу, дедукції, а також сучасні технології. 

“Шерлок”: дивіться онлайн трейлер серіалу

[embedded content]

“Краще подзвоніть Солу”

Джимі МакГіл будучи недосвідченим адвокатом з Альбукерке, що перебуває на початку кар’єрного шляху, займається захистом дрібних шахраїв та неплатоспроможних клієнтів у цивільних судах. Зіткнувшись з великою кількістю труднощів і безгрошів’ям, Джиммі за допомогою хитрості, обману та вміння пристосовуватися до ситуації пробиває шлях до вершин, мріючи незабаром відкрити власну адвокатську контору і досягти небувалого успіху.


“Краще подзвоніть Солу”: дивіться онлайн трейлер серіалу

[embedded content]

“Справжній детектив”

У серіалі детективи використовують нетрадиційні методи переслідування злочинців. Цей телесеріал у жанрі кримінальної драми отримав п’ять премій “Еммі” у прайм-тайм і є одним із найкращих телешоу у жанрі трилер-драми на каналі HBO Max.

“Справжній детектив”: дивіться онлайн трейлер серіалу

[embedded content]

“Спадкоємці”

Логан Рой – голова клану, який старіє та переживає не найкращі емоції. Він продовжує намагатися тиснути на авторитет, але в нього вже не виходить все так добре, як раніше. Сімейство, що займається медіаконтентом, виявляється на межі розрухи. Рідня бореться за величезну спадщину, і єдність вже немає з ними нічого спільного.


“Спадкоємці”: дивіться онлайн трейлер серіалу

[embedded content]

“Друзі”

Попри те, що серіал “Друзі” є старим телесеріалом, він досі не втрачає популярності. У серіалі розповідається про життя шести друзів – Чендлера, Джоуї, Росс, Моніки, Рейчел та Фібі. “Друзі” виграли 6 премій Primetime Emmy Awards та низку інших престижних нагород. 

“Друзі”: дивіться онлайн трейлер серіалу

[embedded content]

“Тед Лассо”

Американський спортивний комедійний телесеріал розповідає про тренера американського коледжу з футболу Теда Лассо, який вирушає до Лондона, щоб керувати AFC Richmond, футбольною командою англійської Прем’єр-ліги, яка зазнає труднощів.


“Тед Лассо”: дивіться онлайн трейлер серіалу

[embedded content]