Ставтеся уважно до того, з ким ви ділите свою інтимну енергію


«Не спи з тим, ким би тобі не хотілося бути»,

– Ліза Чейз Паттерсон.

Будьте уважними у виборі партнера, якому відкриваєте доступ до своєї сексуальної енергії. За інтимної близькості ваша аура тісно переплітається з аурою партнера. Такий могутній зв’язок, навіть якщо для вас він нічого не означає, поступово порушує духовну чистоту, зокрема у тих, хто не звик піклуватися про себе.


Чим ближче ваші стосунки, тим глибший зв’язок встановлюється між вашими аурами. Складно уявити собі ступінь ушкодження аури того, хто спить з багатьма партнерами і несе частинку енергії кожного з них. Він може навіть не усвідомлювати, що інші відчувають цю енергетику, здатну виштовхувати з життя позитивну енергію та притягувати негативну.

«Не спи з тим, ким би тобі не хотілося бути», – Ліза Чейз Паттерсон.

Усі ми є не лише фізичними, а й енергетичними створіннями. Коли ви вступаєте в близький контакт із будь-ким, ви зливаєтеся з енергією партнера. І не має значення, що це – астральна чи фізична близькість, тому що у будь-якому випадку, вступаючи у близькі стосунки, ви поглинаєте енергію іншої людини, а вона – вашу.

Близькість з хорошими, люблячими та веселими людьми дозволяє їх неймовірній енергії наповнити та мотивувати вас. А близькість із злими, песимістично налаштованими, неврівноваженими та депресивними особистостями призводить до того, що їхня енергія руйнує вас, позбавляючи інтересу до життя.

Крім усього іншого (а всі ми по-своєму унікальні), не забувайте, що якщо список сексуальних перемог вашого партнера досить довгий, він вбирає енергію кожного зі своїх зв’язків. І якщо ця людина не очищає свою енергію, то на вас чекає близькість з усіма, з ким вона переспала до вас.


Очищення аури

Загалом ми щодня вбираємо небажану енергію, і зберегти здоров’я і благополуччя може допомогти тільки регулярне очищення аури. Тут можна провести аналогію з гігієною: відмова від миття робить тіло лише бруднішим. Через якийсь час його запах буде вже нестерпним. Воно перетвориться на розсадник бактерій та хвороботворних мікробів.

Також відсутність турботи про чистоту аури зробить духовну енергію «брудною». У результаті ваша присутність стане неприємною для оточуючих (хоча вони підсвідомо можуть і не розуміти причин цього). Ваша енергетична система почне притягувати до себе низькі вібрації, що теж негативно впливає як на вас, так і на оточуючих.

Як собі допомогти?

Сонячні ванни

Сонячне світло стимулює потоки внутрішньої енергії людини. Під яскравим сонячним промінням деякі негативні вібрації просто зникають.

Ванна з англійською сіллю


Вода змиває будь-які забруднення, у тому числі й енергетичні. Англійська сіль у вашій ванні відновлює потік внутрішньої енергії та очищає ауру від дрібних забруднень.

Вітер

Відрита поза на вітрі також допомагає звільненню від негативної зовнішньої енергії. Відомо, що морський бриз наповнений вологою, солями та мінералами, а тому відіграє особливу роль у очищенні аури.

Робота в саду та проведення часу на природі

Природа сприяє встановленню прямого контакту із землею. Це дає вам відчути ґрунт під ногами і звільнитися від чужої енергії.

Творчість

Створюючи те, що вам подобається, ви отримуєте насолоду. Такі припливи креативної енергії налагоджують потік вашої енергії та допомагають позбутися енергії небажаної.


3 найефективніші методи очищення

  1. Відчуття своїх емоцій

Блокування емоційної енергії призводить до перевантаженості та блокування внутрішніх енергетичних потоків. А це призводить до того, що чужа енергія буквально вас паралізує.

Коли людина дозволяє собі відчути свої емоції, це призводить до енергетичного вивільнення, що веде до очищення.

  1. Читання енергії

Часто ми плутаємо чужу енергію зі своєю. У таких випадках нам не хочеться її позбуватися. Ми чіпляємось за неї, бо вважаємо своєю. У цьому випадку ви можете звернутися за допомогою до фахівця. Коли ви зможете провести між своєю та не своєю енергією чітку грань, відпустити чуже стає набагато простіше.


  1. Медитація

Навіть найпростіша медіація допомагає людині розслабитися та заспокоїтися. Медитація для очищення аури спрямована на звільнення негативної енергії за допомогою очищення енергетичних каналів і чакр. Така медитація є одним із найефективніших методів турботи про чистоту своєї аури.