Салат готується 5 хвилин, а зʼїдається ще швидше: всього 3 інгредієнти і смакота готова. Гості задоволені

Застигли в найнепередбачуванішу мить, коли гості вже майже на порозі, а часу на готування скромно обмаль? Не панікуйте! У вашому арсеналі є ідеальний рятівник – салат всього з трьох інгредієнтів. Цей швидкий, але надзвичайно смачний салат неодмінно завоює симпатію вашого гостя. Зачаруйте гостей своєю майстерністю завдяки цьому рецепту.

Інгредієнти:

  • 200 грамів копченої ковбаси
  • 1 свіжий огірок
  • 3 яйця варені
  • Свіжий кріп
  • Зелена цибуля
  • Сіль за смаком
  • Майонез

Приготування:

Як приготувати смачний салат за пʼять хвилин

Копчену ковбасу наріжте невеликими кубиками або соломкою. Свіжий огірок ретельно помийте та наріжте на кубики або колечками. Попередньо можна почистити огірок від шкірки, за бажанням. Яйця зваріть вкруту та наріжте на невеликі шматочки. Свіжий кріп та зелену цибулю ретельно промийте та наріжте дрібно.

У великій посудині об’єднайте нарізану ковбасу, огірок, яйця, свіжий кріп та зелену цибулю. Додайте сіль за смаком. Не перестарайтеся – ковбаса вже містить у собі деяку кількість солі.

Поливайте салат майонезом. Додавайте поступово, ретельно мішаючи, щоб забезпечити рівномірне покриття всіх складових. Прикрасьте свіжим листям кропу або іншою зеленню за бажанням.

Рецепт смачного салату з трьох простих інгредієнтів
Рецепт смачного салату з трьох простих інгредієнтів

Даний салат найкраще подавати охолодженим. Залиште салат у холодильнику протягом 15-20 хвилин перед подачею. Це підсилить смакові якості страви та зробить її ще більш привабливою для вашого гостя.

За декілька простих кроків ви готові зустріти гостей з усмішкою та накритим столом. Нехай цей салат стане вашим улюбленим варіантом для несподіваного обіду або вечері в компанії найближчих друзів. До цього салату з трьох простих інгредієнтів чудово підходить гарнір з вареної картоплі, також можна подавати салат з підсушеними крутонами, або поекспериментувати з додаванням різних продуктів за вашим смаком.