В Білоконь дружину не побачив: 50-річний холостяк Андрій Данилко відверто зізнався, чому досі не одружений

Сьогодні мова буде йти про людину, талант та вправність якої вражає, про актора, співака, композитора, гумориста, режисера та сценариста. Хто з українських зірок може похизуватися такою кількістю професійних досягнень? Безперечно, це улюбленець публіки – Андрій Данилко.

Андрій Данилко розповів чому досі не одру

Андрій Данилко подарував світу унікальний образ, який впізнають та люблять мільйони – Вєрку Сердючку, яка з 1991 першого розважає українського та зарубіжного глядача. Сьогодні Андрію 50 років і прихильники знаменитості завдаються питанням, чому такий харизматичний та талановитий чоловік досі не одружений?

Вєрка Сердючка отримує прихильність публіки ще з 1991 року
Вєрка Сердючка отримує прихильність публіки ще з 1991 року

Відомо, що Данилко жодного разу не перебував у офіційному шлюбі та не має дітей. На запитання публіки та журналістів стосовно того, коли ж артист створить своє сімейне гніздечко, Андрій віджартовується, що вже одружений – на сцені.

Фанати навіть підозрювали гумориста у нетрадиційній орієнтації, проте жодного підтвердження цій ідеї не знайшлося. Протягом тривалого часу Андрію навіть приписували роман з Інною Білокінь, яка на сцені грає маму Вєрки Сердючки. Проте, як зазвичай, все залишилося на рівні пліток, оскільки артистка давно одружена та щаслива у шлюбі.

Сам Данилко стверджує, що не має власної сімʼї не тому, що не хоче, а просто доля вирішила, що це не на часі. Артист впевнений, що Амур поцілить в його серце, коли він не буде цього очікувати.

Андрій Данилко та Інна Білоконь розповіли про особисті стосунки
Андрій Данилко та Інна Білоконь розповіли про особисті стосунки

В одному з інтервʼю Андрій Данилко згадує про важке дитинство у сім’ї з аб’юзивними стосунками батьків. Це може пояснити його ставлення до шлюбу та створення сім’ї в майбутньому. Відсутність прикладу та особисті переживання можуть бути причиною його одинокості сьогодні. Проте фанати залишаються оптимістичними та вірять, що Андрій знайде своє кохання у майбутньому.