Чоловік сказав, що йде до коханки – Вчинок дружини став для нього сюрпризом

Павло поїхав працювати в село і там познайомився з красивою дівчиною Веронікою. Вони стали зустрічатися і закохалися один в одного по вуха. Він зробив їй пропозицію, і вони одружилися.

Вони переїхали жити в місто до хлопця. Все було добре і жінка завагітніла. Народилися близнюки дівчатка. Вероніка ледве встигала стежити за дітьми і домом. А ще треба було готувати їжу. Чоловікові не подобалося, що весь свій час вона проводить з дітьми.

Замість того, щоб допомогти своїй дружині він знайшов коханку і став з нею зустрічатися. Вероніка підозрювала, що з чоловіком щось відбувається. Він приходив пізно і від нього завжди пахло жіночими парфумами.

В один з вечорів Павло прийшов додому і сказав дружині, що йде до коханки. Жінка не заплакала, вона просто подивилася на нього і сказала, що правильніше буде якщо дочки залишаться з ним і що вона буде фінансово допомагати йому.

Чоловік був в шоці від такої відповіді. А Вероніка зібрала речі і поїхала в село до батьків. Чоловік відразу почав шукати няню і навіть не знав, що робити далі …