Ксенія Мішина продемонструвала техніку, що підтримує її спортивну форму: не лише промальовані м’язи

Українська акторка Ксенія Мішина розповіла про техніку, яка допомагає підтримувати красивий плоский живіт і роботу шлунково-кишкового тракту. У своїх Instagram-stories акторка продемонструвала, як виконує вправу.

Ксенія Мішина є однією з тих знаменитостей, хто може похвалитися природною красою і поділитися кількома порадами щодо догляду за собою. Її вродлива зовнішність і струнка фігура — результат не лише природної вроди, але й наполегливої роботи над собою. Регулярні тренування і правильне харчування допомагають Ксенії підтримувати спортивну форму.

Ксенія Мішина розповіла, що допомагає підтримувати плоский живіт

Відома акторка активно веде соцмережі, де ділиться робочими та повсякденними моментами. Недавно Ксенія розкрила одну з технік, яку виконує вдома. У своїх stories вона опублікувала коротке відео, на якому продемонструвала цю вправу. Окрім того, знаменитість пояснила, що ця вправа не лише сприяє формуванню красиво промальованого живота, але й підтримує роботу ШКТ.

“Окрім плоского живота і промальованих м’язів ця техніка прибирає запори, здуття, газоутворення, всі дефіцитні стани, пов’язані з роботою шлунково-кишкового тракту”, – зазначила Мішина.

Ксенія Мішина розповіла, що допомагає підтримувати плоский живіт
Ксенія Мішина розповіла, що допомагає підтримувати плоский живіт

До слова, раніше Ксенія розповіла, що виконує таку техніку щодня. Також додала, що вона чудово зміцнює м’язи живота. Варто зауважити, читачі зірки підтримують подібні публікації своєї кумирки та вважають їх досить надихаючими.