Діана Зіброва про Павла Зіброва: що улюблена донька легендарного артиста розповідає про зіркового татуся

Павло та його дружина Марина довго очікували народження дитини, тож коли нарешті на світ з’явилася Діана, щастя у співака перевершило всі межі й він завжди робив все, що міг, аби донька росла в атмосфері любові.

Завжди поруч

Але коли в одному інтерв’ю у Діани запитали, чи не відчувала вона туги за батьком, коли той був на гастролях, то дівчина несподівано відповіла: “Коли тата не було вдома, мені було комфортно”, і одразу ж пояснила, що співак зробив так, щоб його дорогоцінну крихітку оточували люблячі люди за його відсутності й вона просто не відчувала через це смутку.

Така атмосфера любові та підтримки суттєво вплинула на формування її як особистості. З кожним роком вона стає все більше схожою на свого батька – впевненою, талановитою та відданою своїй сім’ї.

Діана Зіброва з батьками. Скриншот фото з Мережі

Коли її спитали, яким зараз став Павло Миколайович та чи змінився він, Діана відповіла:

“Він став трошки буркотуном, але таким, що швидко відходить і каже:”Добре, нумо працювати далі”.

Розповіла дівчина й про те, через що інколи сваряться батьки. Річ у тому, що як справжній українець пан Зібров любить смачно поїсти: вареники, смажену картопельку і таке інше. Але дружина пильнує за його виглядом й обмежує чоловіка, категорично заявляючи:

“Павло, ні! Ти в екрані будеш завеликим”

Також донька з любов’ю кепкує над пристрастю батька купувати у великій кількості продукти по акціях, роздаючи їх потім рідним, знайомим та сусідам. Або він може наготувати цілий казан їжі, а тоді пригощати нею всіх домашніх, близьких та друзів.

Діана стала головною помічницею співака, піар-менеджером та надійною опорою в усіх аспектах життя. Зі слів Павла Миколайовича саме донька витягла його з творчої депресії у 2022 році, після чого він сказав собі:”Депресія скасована!” і почав займатися зміною формату під впливом доньки.

Самими теплими епітетами нагороджую донька свого зіркового тата та каже, що мріє створити таку родину й такі відносини, як у її батьків.