Не так склалося, як думала жінка. Одного дня Варвара поверталася з базару до будинку чоловіка, та її вже не пустили, а просто вручили валізи в руки.

Моя колега Варвара майже рік тому влаштувалася хатньою робітницею до заможного підприємця Віктора. Зарплатня було високою, а от ставлення господарки – не найкраще.

Яна, дружина Віктора, була об’єктом незадоволення всіх у домі. Її ж чоловік після кількох невдалих шлюбів все ще сподівався виховати ідеальну дружину і мати від неї довгоочікуваного спадкоємця.

Одного дня чоловік знаходить у ящику для сміття тест, та розуміє, що Яна знаходиться при надії. Віктор був дуже цьому радий, адже він дуже сподівався що буде хлопчик, Адже від попередніх шлюбів у нього були тільки доньки.

Ta Яна сказала що він помиляється, і Віктор зрозумів, що то Варварин тест. Він невдовзі може стати батьком, адже у них з жінкою, до Яни місяць назад були певні взаємини.

Чоловік залишив Варвару у будинку, проте дівчина зрозуміла що признавати дитину він не збирався, а тільки фінансово допомагати.

Вона мріяла про справжню сім’ю. Вона спеціально розповіла іншій хатній робітниці, її дитини Віктор, щоб та всім іншим розказала.

Цим самим Варвара сподівалася, що я не дізнавшись поки не чоловіка. Проте не так склалося як думала жінка.

Наступного ранку Яна покликала Варвару, вручити їй конверт та сказала що їхніх послугах вони більше з Віктором не потребують.

Проте чоловік дізнався та повернув Варвару назад. Але на цьому проблеми жінки не закінчились.

Хтось невідомий написав листа Яні та вказав в ньому те, що Варвара має стосунки з Віктором. І такого Яна вже не стерпіла зібрала свої речі та пішла геть.

Вона насправді думала що чоловік її стримає, але Віктор цього не зробив. І Варвара вже думала що невдовзі стане хазяйкою дому.

Та не так склалося, одного дня вона поверталася з базару до будинку чоловіка, та її вже не пустили, а просто вручили валізи в руки.

Жінка намагалася докричатися до Віктора щоб поговорити з ним, та все було марно.

Як виявилось що подруга Анжела, яка влаштувала жінку до чоловіка на роботу, догадалася що жінка збрехала за те що знаходиться при надії Віктору та все йому розповіла.

Тому чоловік і вигнав Варвару з дому. Проте чи то доля така чи наскільки сильно Варвара хотіла дитину від Віктора, що вона і справді виявилася при надії.

Автор: Нінелія