Святкова закуска з огірка, яку завжди першою змітають зі столу: свіжі і ніжні рулетики з крабовою начинкою

Якщо ви любите дивувати гостей смачними і незвичайними стравами, обов’язково приготуйте цю закуску. Всього з 4 інгредієнтів виходить смачна і ефектна страва, яка першою розлетиться зі святкового столу. Поєднання продуктів в цій закусці дуже вдале: крабові палички, сир і часничок у начинці ідеально поєднується зі свіжим огірком. Закуска виходить дуже легкою, ніжною, соковитою і нереально смачною.

Необхідні інгредієнти:

  • огірки (довгі) – 2 шт;
  • крабові палички – 140 г;
  • яйця – 2 шт;
  • твердий сир (або плавлений сирок) – 60 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • кріп за бажанням
  • майонез – 50 г.

Спосіб приготування:

Яйця потрібно попередньо відварити і охолодити. Натираємо яйця на дрібній тертці. Крабові палички дрібно ріжемо, або натираємо на крупній тертці. Сир також натираємо. За бажанням твердий сир можна замінити на плавлений сирок, тоді начинка буде ще ніжнішою. Змішуємо ці 3 інгредієнти, вичавлюємо туди зубчик часнику і додаємо майонез. Все ретельно перемішуємо.

Якщо ви любите кріп, то його також можна додати у начинку. Також для цієї страви краще обирати жирний майонез, або домашній. Так страва буде мати яскравіший смак і ніжнішу структуру.

Беремо довгий, гладкий огірок і нарізаємо його тонкими смужками. Для того, щоб вийшли такі тонкі пластинки, скористайтеся овочерізкою.

Ніжні рулетики з огірка і крабової начинки

Нарізані слайси огірків викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу. На край слайса огірка викладаємо чайну ложку начинки і акуратно згортаємо.

Ніжні рулетики з огірка і крабової начинки
Ніжні рулетики з огірка і крабової начинки

Викладаємо рулетики на тарілку для подачі. Зверху такі рулетики можна прикрасити зеленню.

Ніжна, смачна та соковита закуска готова!

Готуйте з задоволенням, смачного!