Дорвалася до кільки! Тримайте мене семеро: нереально смачний салат з кількою в томаті, за який гості б’ються


Рецепт 1

Вам знадобиться:

  • 1 банка кільки в томатному соусі;
  • 3 картоплини;
  • 1 середня цибулина;
  • 1 морквина;
  • 50 г сиру;
  • 1 маленький пучок зеленої цибулі.
Салат з консервами – кілька в томатному соусі

Щоб зробити салат, відкрийте банку з кількою. Перекладіть вміст у глибоку мисочку. Розімніть виделкою, щоб змішалися шматочки рибки та томату. На пласке блюдо викладіть кулінарну форму.

Салат з консервами – кілька в томатному соусі

Картоплю попередньо відваріть у кожушках до готовності. Коли прохолоне, натріть на тертушці з невеликими отворами. Викладіть шар картоплі в кільце на самий низ. Розрівняйте й легенько утрамбуйте.

Салат з консервами – кілька в томатному соусі

Кільку викладіть поверх картоплі. Розрівняйте лопаткою. Обчищену цибулину наріжте дрібними кубиками. Рівномірно притрусіть консерви зверху. Відварену моркву позбавте шкуринки, натріть на середній тертушці й викладіть поверх цибулі.

Твердий сир натріть на тертушці. Присипте салат тонким шаром. Вимиту зелену цибулю покришіть ножем і прикрасьте салат зверху. Кільце обережно зніміть.

Рецепт 2

Можна також зробити салат із кількою з іншими інгредієнтами. Окрім вареної картоплі, моркви та баночки кільки вам знадобляться ще яйце та майонез. У кондитерське кільце першим шаром викладіть натерту картоплю. Далі зробіть сіточку з майонезу.

Салат з консервами – кілька в томатному соусі

Після цього викладіть банку консерви, рівномірно розподіливши поверх картоплі. Потім – підсмажена на пательні в олії цибуля, яку попередньо наріжте кубиками. Ще одна сіточка з майонезу. Далі: натерта морква+майонез. І врешті натерті на тертушці яйця. Усе, салат готовий. Можете знімати кільце і подавати до столу.