“2 місяці постійних тренувань”: Ірина Горова розповіла про нові досягнення та похизувалась довгими ногами

Українська продюсерка, бізнесвумен і колишня дружина Потапа, Ірина Горова, поділилася дописом з фоловерами на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість продемонструвала, як самостійно виконує стійку на руках.

Нещодавно Ірина приємно здивувала своїх шанувальників новим відео. У короткому ролику можна побачити колишню дружину Потапа в спортивному топі та лосинах, які підкреслили її підтягнуту фігуру.

Ірина Горова розповіла про нові досягнення

Відома жінка змонтувала ролик із кількох окремих тренувань, під час яких практикувала стійку на руках. На відео видно, як старанно Ірина виконує тренування, а наприкінці вона показала, що все-таки змогла досягти своєї мети.

Допис знаменитості доповнений словами, що неабияк надихнули її підписників. Вона зізналась, що пройшла через власні страхи та активно займалась тренуваннями, виконуючи маленькі кроки, щоб досягти великої мети. Також вона додала, що результати отримала протягом двох місяців тренувань.

Прихильники продюсерки оцінили цю ідею і відзначили, що в їхньої кумирки вражаюча сила волі та дисципліна. За словами фанатів Ірини, такий допис надихнув багатьох.

  • “Завжди захоплююся Вами”.
  • “Вражаюче! Сила волі та дисципліна”.
  • “Я вами так пишаюся”.
  • “Круто виходить! Ви молодець”.
  • “Не можу не дивитися. Ви вражаюча жінка”.
Ірина Горова розповіла про нові досягнення
Ірина Горова розповіла про нові досягнення