Моя подруга мала важку долю мало не від самого народження. І саме мені пощастило допомогти її щастю.

Моя подруга, яка виросла у великій родині, яка відчувала фінансові труднощі, ніколи не скаржилася на те, що носить речі старших сестер. Вона чудово розуміла, з якими труднощами стикалася її мати, виховуючи п’ятьох дітей поодинці, особливо після того, як смерть батька посилила їхнє фінансове становище.

У випускному класі школи за нею почав доглядати хлопець на 4 роки старший за неї, що в результаті призвело до пропозиції руки і серця ще до закінчення школи. Весілля відбулося у травні, і вона разом з чоловіком переїхала до квартири свекрухи.

Але через рік після народження сина вона помітила різку зміну в поведінці чоловіка: він почав пити і пізно повертатися додому. Зіткнувшись з погрозами бути покинутою ним, вона вирішила піти від нього і повернулася з дитиною до матері. Знайшовши роботу продавщицею, вона спромоглася зводити кінці з кінцями, незважаючи на низьку зарплату.

У її житті був постійний інтерес з боку різних чоловіків, хоча жоден з них не був на її погляд відповідним партнером. Минули роки, її син підріс та переїхав до столиці на навчання. Там я і познайомилася з нею, тому що ми жили в одному будинку.

У той період у моєму житті стався щасливий поворот: я вийшла заміж за іноземного бізнесмена і народила дитину. На хрестинах нашої дитини близький друг нашої сім’ї виявив інтерес до моєї подруги.
Це призвело до того, що вони стали проводити більше часу, спілкуючись з відеозв’язку, а після повернення через 3 місяці він зробив їй пропозицію. Поза себе від щастя моя подруга погодилася і тепер живе за кордоном зі своїм люблячим чоловіком, плануючи незабаром привезти туди свого сина. Я шалено рада її щастю та новим починанням.

Джерело