Коли Ганна тяжко захворіла, вона вже не могла приховувати від Володимира секрет, який вона зберігала багато років. Але розкриття призвело до несподіваних наслідків.

Ганна повернулася додому і стала кликати Володимира – але у відповідь була лише тиша… Обшукавши квартиру, вона знайшла на тумбочці записку від Володимира, в якій говорилося про те, що він більше не може бути з нею.

Ця записка здивувала Ганну: вона задумалася про їхню спільну історію від дитинства до дорослого життя, про гарне весілля і родину, яку вони побудували разом, ставши батьками двох дочок. Їхні стосунки, що були предметом загальної заздрості, здавалися колись непорушними, корінням, що сягає, в глибоке знайомство і любов.

Десяту річницю весілля вони збиралися відзначити на базі відпочинку, але трапилося не очікуване – Ганна впустила обручку в болото. Незважаючи на сумніви Володимира, Ганна вирішила її дістати – внаслідок чого вона надовго потрапила до лікарні.

Володимир взяв на себе турботу про неї, дітей та господарство на час її одужання та подальшої реабілітації в санаторії. Але поки Ганна лежала там, у неї зав’язався швидкоплинний роман, про який вона згодом дуже шкодувала. Вона приховувала це від Вови, несучи тягар провини поодинці.

Через роки, зіткнувшись з тяжкою хворобою, Ганна відкрила Вові свою таємницю. Незважаючи на мовчазну реакцію та постійну підтримку під час хвороби, він так і не зміг її пробачити. Він пішов, залишивши по собі лише записку з коротким поясненням свого рішення.

Спустошена Ганна знайшла чоловіка в будинку його батьків, благала пробачити її , але чоловік був твердий у своєму рішенні розлучитися, пообіцявши лише піклуватися про їхніх дочок. Пройшло багато років з дня їх розставання. Обидва вони помітно змінилися, наповнившись лише глибоким почуттям втрати.

Джерело