Відправив кохану і її сина на відпочинок до моря і тут різко змінив ставлення до неї. Зворотні квитки у них були при собі, харчування включено, грошей їй я вже переказав достатньо, тому на всі її телефонні дзвінки просто не відповідав

На той момент ми з Настею зустрічалися майже пів року. Познайомилися коли її синові було 4. Колишній чоловік її покинув. Багато друзів і родичі говорили, що дівчина з дитиною це тягар, але мені було все одно – я закохався.

Влітку вона дуже сильно захотіла на море. Не питання – гроші є, але ось з ними полетіти я не зміг. Відпустка вже була запланована на осінь і влітку піти б не вдалося. Ми з нею вирішили що вони з дитиною відпочинуть одні, а наступного разу поїдемо всі разом.

Всі друзі і рідні критикували моє рішення, говорили що занадто рано я такі дорогі подарунки їй роблю і що я її ще погано знаю. Я нікого, звичайно, не слухав. Купив їм дорогі путівки і все оплатив. Поки вона була на відпочинку ми постійно телефонували одне одному.

Вона часто просила переказати їй грошей на одяг, екскурсії та розваги. Того дня вона мені зателефонувала з торгового центру. Сказала, що вибирає собі пляжну накидку. А я попросив, що раз вона в торговому центрі, нехай купить мені якихось солодощів. Дуже вже я люблю солодке, особливо цікаво куштувати щось новеньке з інших країн. Вона відповіла, що обов’язково що-небудь візьме. На тому і попрощалися.

Увечері мені в месенджер прийшло від неї повідомлення. Там було фото чека на 6 $ за якусь упаковку цукерок і прохання скинути ці 6 $ їй як тільки я отримаю повідомлення. Тут я різко відразу до неї відчув. Я людина взагалі не дріб’язкова і не жадібна, тому, коли зустрічаюся з таким нахабством я просто неймовірно злюсь. У мене відразу зникли до неї всі почуття і я почав мислити тверезо.

Зворотні квитки у них були при собі, харчування включено, грошей їй я вже переказав достатньо, тому на всі її телефонні дзвінки просто не відповідав. Друзі та рідні мали рацію. З тих пір я завжди прислухаюся до чужої думки.

Фото ілюстративне з вільних джерел