“Пишаюся”: Соломія Вітвіцька розповіла про нове звання коханого-військового

Вона зараз рідко бачиться з обранцем.

Українська ведуча Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розсекретила свого коханого-військового Олексія Ситайла, привітала його з новим званням,пише уніан

Виявилося, що чоловік, який до початку війни працював головою районного суду Сумської області, а зараз служить в ЗСУ, став старшим лейтенантом. Про це Соломія розповіла у себе в Facebook, опублікуваши скріншот спілкування з коханим по відеозв’язку.

“Вітаю Олексій Ситайло з іще однією зіркою. Старший лейтенант – пишаюся!” – написала ведуча, додавши також світлину з зірочками на погоні у обранця. 

Скріншот поста Соломії 
Скріншот поста Соломії 

До слова, Соломія раніше говорила про те, що складно будувати стосунки на відстані, коли вони тільки починаються. Вона рідко бачиться з коханим та намагається спілкуватися хоча б по відеозв’язку. Ведуча дуже чекає Олексія вдома та вірить у перемогу України над російськими окупантами. 

Нагадаємо, раніше телеведуча Маша Єфросиніна розповідала про досягнення свого чоловіка Тимура Хромаєва на фронті. Його двічі запрошували до військових НАТО для обговорення технологій, які він розробив разом зі своїми побратимами.